neviem sa vyjadrit, lebo ani ju nemam dost rada, aby som oznacila moznost, ani nemam dost nerada, aby som oznacila moznost dva a bola som v nej, takze ani moznost tri
Nemôžem povedať, že ju nemám rada, keďže tam mam v pohode prácu a v mojom rodnom meste, by som nemala šancu toľko zarobiť, ako tu.. Ale zas žeby som ju nejak extra rada mala, to tiež nie..
Prinasa prakticky vsetky plusy ako kazde vacsie mesto. Kopec restauracii, divadiel, moznosti na vyzite. Pre mladeho cloveka ideal. Taktiez pracovne prilezitosti, BA je ako stat v state. Je tu letisko, cize dovolenka sem, dovolenka tam uplna pohoda. Kusok je Vieden, cize koncerty co by som gitarou dohodil. Momentalne mi vyhovuje. Vela bus a vlakovych spojov kamkolvek. Fungujuca frekventna MHD, netreba auto.
Mesto vizualne ziadna vyhra, nadobudnut vztah si k nemu nedokazem. Za byty astronomicke ceny. Ulice prepchate autami. Ruch.
Cize zit ok, ale vyslovene, ze by som to mesto mal rad, to isto nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Tak ešte raz napíšem moju obľúbenú vetu - "Bratislava je čierna diera, kde sny umierajú".
Mesto vizualne ziadna vyhra, nadobudnut vztah si k nemu nedokazem. Za byty astronomicke ceny. Ulice prepchate autami. Ruch.
Cize zit ok, ale vyslovene, ze by som to mesto mal rad, to isto nie.