Páči sa vám chalani keď vám baba niečo zaplatí? napr. vás pozve na zmrzlinu a pod.
Myslím vo vzťahu. Vy ju pozvete na obed, zaplatíte jej ho, ale napríklad o pár dní vás ona pozve na zmrzlinu, kávu hocičo iné a nerobí z toho velké halo,proste to spraví rada a bez problémov. Potešilo by vás to alebo by vám to liezlo na nervy?
neskôr je to ok, v tých začiatkoch to mne samej robí veľký problém.. akože ja by somr ada zaplatila a tak, len nemôžem tušiť jak to bude brať ten chalan, hlavne prvýkrát keď sme spolu je to hrozné, vytiahnutť vôbec tú peňaženku, navrhnúť to? tak som buď ticho a nechám ho zaplatiť, alebo poviem úprimne že nenávidím tieto situácie a predpokladám, že to bude chcieť zaplatiť tak ho nebudem presviedčať, ale že mi to inak nerobí problém..
ale tak v súčastnosti čo sa stretávam s chlapcom tak to prvýkrát vyzerlao asi tak, že sa ma spýtal či nejdeme na pivo a povedala som že môžme, ale platí lebo nemám vôbec prachy a odvtedy vlastne platil každýkrát, aj keď som namietala, povedal že na to je jednoduchý vzorec, on má veľa peňazí a ja málo, tak on platí ale trebárs keď si varíme niečo tak prinesiem suroviny a tak..
ja som s chalanom dva týždne ... šla som na obed sa najesť on si dal iba mineralku lebo nebol hladny,tak som mu povedala ze mu tu mineralku zaplatim ze je to v pohodičke. Potom ma pozval na obed, zaplatil to on a povedala som mu, že nabuduce ho pozyvam ja na niečo. Myslim, že na tomto nieje nič zlé, či? nemam rada, ked za mna chalan musi niečo platit citim sa tak ... divne
Myslím že záleží od toho, ktorý z partnerov pracuje, u mladých je to skôr tak že chalan platí nejako sa to tak zaužívalo, u starších myslím že je to jedno ak pracujú obaja, tak je to jedno nie je nič zlé na tom ak zaplatí žena..Ja osobne preferujem že platím ja, ale káva zmrzlina a tak myslím že nezrujnuje žiadnu ženu, ale ako vravím záleží od postavenia partnerov. A naposledy mi moja milá zaplatila lístok na autobus samozrejme som jej to oplatil
je to fajn... tiež sa tak striedame, raz platí ona raz ja.
Len minule bola taká trápna situácia že sme si sadli do reštaurácie a ja som zistil že nemám prachy tak sme sa zobrali a išli preč i keď povedala že ona peniaze má. Len vtedy som ju ´´pozval´´ ja tak som nechcel aby platila ona tak sme išli preč
neviem preco ale skor mna nechavaju chlapi platit,samozrejeme na vynimky...
boli sme na nakupe v tesku a v prvy den nasho vztahu si nechal zaplatit sprchac...(dvojdnovy vztah)
dalsi ma pozval na cokoladu a ked predavacka si pytala prachy,tak sa na pozeral a nic.nasrala som sa a natlacila do autobusu a on ostal na zastavke na zochovej,v mlynskej som mu napisala sms:,,ty si tam ostal?,,odvtedy som ho nevidela...
dalsi mal teoriu,,bud vsetko napoly alebo platis ty,,
a nastastie som spoznala aj chlapa,ktory mne a popripade mojim kamoskam nedovoli nic zaplatit.
nic v zlom ale pytas sa jak jebo. vzdy ked nemusim platit ale zaplati niekto iny je to dobre predsa a navyse vo vztahu to aj ocakavam lebo nemozem platit vzdy ibaja. to by potom bola zlatokopka
nie, hned si pomyslim, ze to zrejme bude potencialna feministka a po case by mi asi pekne liezla na nervy, ak by sa taketo prejavy zenskej dominancie zacali stupnovat...
môj chalan stále platí,a ked chcem zaplatiť ja, tak nie a nie, lebo jemu je to hlúpe že by som platila ja, ale tak chodí do roboty tak peniaze má ako ja som tiež chcela, ked sme si šli niekam sadnúť, som chcela platiť a nechce anechce tak nech si platí
ja osobne som za ferovku, ale este sa mi to nikdy nepodarilo presadit lebo som mala len priatelov zo "starej skoly" .. ale nehadala som sa. povedala som ze idem na WC a vyplatila som ucet
totizto neznasam pocit financnej zavislosti na niekom!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Je to fajn
@sugy1 kiš kiš!
ale tak v súčastnosti čo sa stretávam s chlapcom tak to prvýkrát vyzerlao asi tak, že sa ma spýtal či nejdeme na pivo a povedala som že môžme, ale platí lebo nemám vôbec prachy a odvtedy vlastne platil každýkrát, aj keď som namietala, povedal že na to je jednoduchý vzorec, on má veľa peňazí a ja málo, tak on platí ale trebárs keď si varíme niečo tak prinesiem suroviny a tak..
baba, ktora si necha od chalana vsetko stale platit je obycajna vyuzivacna p*ca
...Škoda, že sme sa už viac nestretli
Len minule bola taká trápna situácia že sme si sadli do reštaurácie a ja som zistil že nemám prachy tak sme sa zobrali a išli preč i keď povedala že ona peniaze má. Len vtedy som ju ´´pozval´´ ja tak som nechcel aby platila ona tak sme išli preč
boli sme na nakupe v tesku a v prvy den nasho vztahu si nechal zaplatit sprchac...(dvojdnovy vztah)
dalsi ma pozval na cokoladu a ked predavacka si pytala prachy,tak sa na pozeral a nic.nasrala som sa a natlacila do autobusu a on ostal na zastavke na zochovej,v mlynskej som mu napisala sms:,,ty si tam ostal?,,odvtedy som ho nevidela...
dalsi mal teoriu,,bud vsetko napoly alebo platis ty,,
a nastastie som spoznala aj chlapa,ktory mne a popripade mojim kamoskam nedovoli nic zaplatit.
totizto neznasam pocit financnej zavislosti na niekom!