Keď si 15 ročné decko dáva na internet fotky v spodnom prádle alebo bez neho tak je to obyčajná malá kurva. Byť tak jej fotrom tak ju dobre zmlátim a zamknem v izbe. Bez internetu, mobilu, foťáku a všetkého. Takže pre mňa je to obyčajná nevyzretá chudera. Fuj!
@crueltrue : niesom za drastické spôsoby ale niekto sa nám tu očividne nudí a keď nie tak je to ponižovanie samej seba že sa musí fotiť takto aby ju ľudia obdivovali
No pozrela som si jej fotky a zatvorila jej webcu ked som uvidela fotku v spodnom prádle,ktorá ma hned presvedčila o odpovedi "nie". Nie je zo žiadnej žiarlivosti, ale skôr z ľútosti, kedže holka nevie upútať inak, ako vyzliecť sa do spodného prádla..a ešte ked to má len 15 či 16...:/
@crueltrue pravda to aj bude.... ale co,nech si zije svoj zivot za par rokov si to mozno uvedomi ked bude pretrckana ze az-az, alebo bude mat povest viete koho.... nezaujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
a vy tu riesite jej vnutro a sposoby....
"mám ju na saláme"
neda sa na nu povedat ze je skareda ale pekna rozhodne nie..
On-line teraz online
18.6.2009 o 04:28
(Registrácia: 29. 5. 2009)
Status uživateľa:
· Kvietok BIRDZu Čo?
Čo sú to statusy a tituly?
Tajné číslo: 1710 *
**myslim ze tieto cisla hovoria sami za seba...urcite viac ako oblubena **
Ale vcelku vzhľadné dievča
mam pocit, ze nie
41 x prihlásená
On-line teraz online
18.6.2009 o 14:10
(Registrácia: 29. 5. 2009)
Status uživateľa:
· Stredná hviezda BIRDZu Čo?
Čo sú to statusy a tituly?
Tajné číslo: 5050 *
...vsimajte si kolko sa toho zmenilo za 36 hodin...
prepacte ale cim je vyznamna?? ze tu mala/ma (netusim) nejake fotky??
a teraz tym /nou/ zije cely birdz..
ach joo
Ale pokiaľ ide o to dievča, neviem
Nepoznám ju... A podľa vzhľadu/krásy človeka nehodnotím..
Akurát z tváre niekde vyčítať sa dá, že vyzerá byť na milú holku..