Nie ani moc nie, až tak ma to nebaví ten štýl hudby, prvý album od nich (kde bolo "sedlák sedlák, nasadí stromy kvety..." ten sa mi páčil. Ale potom ma už nejak netrápili.
BTW všetci čo chcú vyskúšať ZADARMO a LEGÁLNE album od Horkýže Slíže, tak tu v tomto článku je linka na stiahnutie:
@tomas to NEBOL ich prvy album... ich prvy album bol Prvy sliz, ktory vysiel len na par kazetach... To co ty vravis, ze bol ich prvy, bol Kyze sliz, vydany v roku 2002, no bol to ich prvy komercny album, ktoreho pesnicky zacali radia hravat vo velkom... predtym vydali Prvy sliz (1994), Vramci oneho (1996), Vo stvorici po opici (1998), Ja chacu tebja (2000), moj najoblubenejsi Festival chorobna 2001 a Best Uff (2001), tvoj spominany Kyze sliz (2002), Alibaba a 40 kratkych songov (2003), Ritero xaperle bax (2004), Živák (2005), celkom uspesny album Ukaz tu svoju ZOO (2007) a teraz najnovsie 54 dole hlavou (2009)... cize suma sumarum su uz na scene 15 rokov, co je dost vela... len skoda ze su priliz komercni... tento najnovsi album mi na nich nesedi, aj hudba je nejaka divna... akoby nie ich.
@seagull1 ok tak to som nevedel, to bol prvý album keď som sa spoznal s Horkýže slíže, mne sa Brďokoky páčilo (a predtým som o nich nepočul), a potom som si kúpil to CD a mal som to (až na pár songov) celkom rád... Teraz to počúvam to nové, dá sa, ale nie je to úplne môj štýl hudby
niekde medzi... nejaké 3-4 songy sa mi páčia (a to intro je bohové, hlavne tá basa , ale celkový dojem : nič extra... na klasiky ako Festival Chorobná to nemá ani zďaleka :/
album je perfektný, neviem čo sa vám nepáči.... staršie albumy mám síce radšej, ale aj tento je dobrý... a ešte na CD budú 4 bonusy, uvidíme čo to budú za pecky....
HS je podľa mňa jedna s najlepších slovenských kapiel a majú neskutočne dobré koncerty.... ďakujem päťkrát
@Kolini hrajú pesničky ktoré ľudia poznajú.... myslím že to robí viac kapiel, majú svoje obľúbené
pesničky ktoré nemôžu chýbať na ich koncerte... mne to nevadí, nechodím predsa na každý ich koncert, som na nich max 2 krát do roka a ani to nejak nevnímam že hrajú skoro to isté... ide o tú atmosféru ktorú na tom koncerte spravia....
no zatal som ho cely nepocula eln par pesniciek,ale ako nic moc,cakala som lepsie a neviem no zatal som pocula ze lenkazdy picuje nato aku debilinu spravili,teda ked sa to porovna s predoslimi albumami ,sakalo s aod nich daoc lepsie no
ako oproti ostatnym je to fakt zly album..a na koncerty zle pesnicky..ale treba aj najprv si aj zvyknut, pocuvat ich.. ako tak, ze fakt sa mi paci iba woodie song a my fucking brother a ostatne su take, ze dobre, ale oproti ostatnym albumom nie az tak..
skvelýýýýýýý ako všetky Trápny vietor je hotové umenie skvelý song, a Fucking Brother je bomba, a celkovo sa mi všetky páčia veľmi HS mám veľmoo rada, pretože vždy len krútim hlavou nad tým ako to len toho Kuka mohlo napadnúť
bože choďte dakam ľudia, nespokojní ste jak, keby je to neviem aká svetová kapela, sú to naši Horkýžaci a sú super, majú skvelé texty, a koncerty...napíšte vy text, ktorý je brutálne vtipný a zároveň sa skvelo rýmuje a navyše je jasné, že všetky CD-čká nemôžu byť rovnako úžasné, sú horšie aj lepšie...ale aj tak ste všetci nevďační
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
BTW všetci čo chcú vyskúšať ZADARMO a LEGÁLNE album od Horkýže Slíže, tak tu v tomto článku je linka na stiahnutie:
» www.birdz.sk/maslo/stiahni-n...
Môžeš si stiahnúť zadarmo alebo zaplatiť ľubovoľnú dobrovoľnú sumu.
Len publikum moc nespolupracovalo...
HS je podľa mňa jedna s najlepších slovenských kapiel a majú neskutočne dobré koncerty.... ďakujem päťkrát
mysli tie ohromne koncerty kde sa playlist nikdy nemeni?
pesničky ktoré nemôžu chýbať na ich koncerte... mne to nevadí, nechodím predsa na každý ich koncert, som na nich max 2 krát do roka a ani to nejak nevnímam že hrajú skoro to isté... ide o tú atmosféru ktorú na tom koncerte spravia....
no asi bude problem v tom ze som ich videl 7 krat za posledny rok...