ja som si ešte hovorila, že po Baby sa trochu spamätal, a tie songy ako Pray, never say never, som zvladala, ale toto Misteltoe?? On s tou pesničkou prišiel v oktobri,, vianocna pesnicka v oktobri, supeer a ten jeho hlas, znova tu má taký nechutný buznovský hlas, celá tá pesnička sa mi nepáči.
ale ak sa niekomu páči tak to chápem a rešpektujem
Tento hnusný americký priemysel už ničí akýkoľvek náznak hudby. Strašne sa to posralo. Stačí si pozrieť X-faktor. Tam sú samé takéto kreatúry ako tento zmrd.
Pokojne ma všetci aj ukrižujte, ale podľa mňa sa to počúva príjemne a rozhodne mi to žerie uši menej než Never say never alebo Baby, tie sú otravne vtieravé. Toto je pekné, keby to niekde hralo, neurazím sa. Sama by som si to asi nepustila, ale inak proti tomu nemám nič.
klasická "slaďárna", ktorú hrajú v obchodnom dome v tomto čase a ani si nevšimnem že niečo hrá.
i keď je to smutné...lebo veď koľko má rokov ten chalan? 17-18? hudba (a texty a klipy) od mladých by mohla mať trocha nápad, niečo trocha originálne lebo toto je príšerne nudné, predvídateľné a zabudnuteľné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale ak sa niekomu páči tak to chápem a rešpektujem
také sračky nepočúvam
@lenkaska1 kľudne može, nič od tohoto imbecila sa nedá počúvať
ale toto je jeden z mála ľudí, ktorého by som zaškrtil za to čo robí....
i keď je to smutné...lebo veď koľko má rokov ten chalan? 17-18? hudba (a texty a klipy) od mladých by mohla mať trocha nápad, niečo trocha originálne lebo toto je príšerne nudné, predvídateľné a zabudnuteľné