testoval som ho dva krát na bežné jazdenie..mesto, dialnica a rýchlostné cesty ale aj na okruhu a vyrazilo mi to dych, v porovnaní s Golfom GTI je Hyundai omnoho dalej, Honda Civic Type R je veľmi zábavné auto tiež poskytne vám zážitok z jazdy a taktiež Mégane RS Trophy ale Hyundai i30N okrem toho má kvalitne spracovaný systém ovládania celého ústrojenstva skrátka klobúk dolu pred Kórejcami.
Ja som sa povozil v i30 fastback 1.4 turbo a nevyzeralo to zas tak "napicu" ako to niekomu môže znieť Ale tak ja som socka čo ešte furt jazdí na felicii, nečíta motoristické časopisy, nemá štýl, ráno sa nečeše...
A ako keby som sa k tomu mal postaviť čisto hypoteticky tak I30 N by bol v segmente jasná voľba... CTR je podľa mňa nie veľmi pekné auto a MRS ani neviem či vlastne má v ponuke manuálnu prevodovku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
A ako keby som sa k tomu mal postaviť čisto hypoteticky tak I30 N by bol v segmente jasná voľba... CTR je podľa mňa nie veľmi pekné auto a MRS ani neviem či vlastne má v ponuke manuálnu prevodovku...
na type r sa sice ani zdaleka nechyta ale tam uz je cenovka inde...