Niežeby som to počula prvýkrát, ale nespájam si s tým žiadneho mne známeho interpreta a gúgliaca rýchlovka nevyhodila nič, čo poznám inak, než po mene.
@narazuvzdornaa Tak vzniklo to z rockabilly, keré vzniklo v 50. rokoch a samotný ten pojem sa z kladá zo slov rock´n´roll a hillbilly (čiže country). A psychobilly je kombinácia rockabilly a punku, skladby majú často hororovú tématiku, ale neni to pravidlo podľa mňa
Dám zopár obľúbených, ale odborník nie som ani moc nemusím dosť z toho, preto sa aj Gross divila keď som hlasoval za áno
@narazuvzdornaa Hej, Creepshow a Meteors asi najlepšie kapely tohtok žánru.. Tí Meteors, to je klasika ešte z 80. rokov Zvyšok fakt len niektoré veci vrámci srandy
@grossbitch Že lepšiu predstavu, ja som im práve nechcel nespavosť privodiť Ale na druhý krát ten song neni taký hrozný a klip tiež až tak nie, aj keď furt by sa mi skôr do dákeho techna hodil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Nechcel by nejaký znalec postnúť pár videí?
Dám zopár obľúbených, ale odborník nie som ani moc nemusím dosť z toho, preto sa aj Gross divila keď som hlasoval za áno
a ten klip to je ono..
Všetky od Creepshow sa mi pozdávajú, zvyšok meh.
@grossbitch Že lepšiu predstavu, ja som im práve nechcel nespavosť privodiť Ale na druhý krát ten song neni taký hrozný a klip tiež až tak nie, aj keď furt by sa mi skôr do dákeho techna hodil
akoze,nic nove,len to ma nove meno....kedysi to bol setko rock, potom emo, teraz zase inak....