Svatopluk na hrad? nieje to ten isty Svatopluk co vyhnal Vierozvestcov Cirila a Metoda?
Tak ako by sa ta socha nehodila na strechu kaviarne bystrica tak sa nehodi ani pred bratislavsky hrad. Cervene kryptokomunisticke prasce nemali nikdy cit pre historiu , coho dokazom je aj znicene bratislavske podhradie. Ja verim, ze raz pride konecne doba, ked komancovia nafasuju majzliky a kladivka a pekne rucne rozoberu most SNP a mozu spolu s nim rozobrat aj sochu Svatopluka. Banda cervena sa absolutne nezmenila, zasa si stavaju pomniky bez stipky vkusu a respektu k historii a obcanom.
Nemá to historickú súvislosť. Už som niekde odpovedal, že tam by sa skôr hodila Mária Terézia. Okrem toho sa mi nezdá, že by sa v 9. storočí nosilo také oblečenie, aké má oháknuté a takisto si nie som istý tými ostrohmi v takej podobe. A aj tie popruhy koňa. Trochu mi to pripomína ten film, neviem, ako sa to volalo, "Cerní baroni", myslím. Tam nakreslili Žišku so guľometom, či s čím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
» tvnoviny.sk/spravy/regiony/...
Tak ako by sa ta socha nehodila na strechu kaviarne bystrica tak sa nehodi ani pred bratislavsky hrad. Cervene kryptokomunisticke prasce nemali nikdy cit pre historiu , coho dokazom je aj znicene bratislavske podhradie. Ja verim, ze raz pride konecne doba, ked komancovia nafasuju majzliky a kladivka a pekne rucne rozoberu most SNP a mozu spolu s nim rozobrat aj sochu Svatopluka. Banda cervena sa absolutne nezmenila, zasa si stavaju pomniky bez stipky vkusu a respektu k historii a obcanom.