Ale zas oceňujem, že sa pri tvorbe inšpiruje Lacim- pieseň ,,je mi jedno" je istotne inšpirovaná jeho známym výrokom ,,mne je jedno, ja odsedím v base do smrti!"
No inak neviem čo to tie dnešné popovo-hiphopové mladistvá majú furt s tými bombami- Cristovao jede bomby, táto zase bombí celý rok, samé bomby všade ako v Sýrii. Aj sa bojím pustiť si tie pesničky odzadu, aby som tam nezačul zašifrovaný odkaz typu ,,We love you, Usama"
Čo som ja z tej skladby pochopila tak holka si myslí, že rapuje ale ja počujem len nezrozumitelné blabotanie a z toho textu čo som dačo pochopila tak je to celé o tom, že dievča je hotové z toho, že už nemusí chodiť mhd-ečkou a že si môže dovoliť kúpiť viac ako jedny tenisky za rok a ešte by ma zaujímalo, čo znamená "šajním" a "bombím" toto keby zistím, že počúva moje decko tak ho dám asi na liečenie
a je to najhorsi song aky som pocul za poslednych x mesiacov.
ale to bude tym, ze vo vseobecnosti nepocuvam takto napicu hudbu. cize toto bude vo svojej kategorii istotne tazky priemer a nepochybujem o tom, ze sa tam najde mnoho ovela, ovela horsich songov, len sa ku mne chvala bohu nedostali.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
kvôli pesničkám ako toto sa ľudia na rap pozerajú cez prsty
a je to najhorsi song aky som pocul za poslednych x mesiacov.
ale to bude tym, ze vo vseobecnosti nepocuvam takto napicu hudbu. cize toto bude vo svojej kategorii istotne tazky priemer a nepochybujem o tom, ze sa tam najde mnoho ovela, ovela horsich songov, len sa ku mne chvala bohu nedostali.