tento mi strašne pripomína sako....ako videla som aj také užastné kabáty na chalanoch čo som v buse z nich oči spustiť nemohla ale tento je taký čudný...a isto bude ešte čudnejší naživo...radšej zbehni do nejakeho obchodu a kup si poriadne....
Videla som krajšie, a osobne viac sa mi páči dlhší.. ale aj tento celkom ujde. Ale pekne vyzerá len na pekne formovanej postave a dobre zladený.. ak si chudý a nevýrazný, mohol by si v tom vyzerať jak utopenec
No presne, daj si pozor, pokiaľ nie si dosť vysoký. Dvojrad ťa môže opticky skracovať.
Ten kabát nie je špatný, ale na môj vkus je konzervatívny. A vyzerá byť veľký, teda široký. Ak si štíhly, môžeš si kúpiť niečo trochu dlhšie a užšie. A cez katalóg by som si radšej nič nekupoval. Pokiaľ si to nemôžeš vyskúšať a obchytať, môžeš byť sklamaný, keď si ho oblečieš.
ty co mas proti davidovy? to je inovator vo vsetkych smeroch tak
ja by som si ho urcite nekupoval, moj taťko ma plnu skrinu hentakych starych strekarskych uniform....len tie gombiky su pozlatene a so znakom zsr a zcsr
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
162 komentov
» www.quelle.sk/sk/q4r/herren/j...
» www.newyorker.de/pages/en/fashio...
obrázok č.13 pán naľavo, moj kabátik (sry ale inde nwm nájsť obrázok neho
Minimalne si myslim, ze je to omnoho lepsie, ak ototo :
Ten kabát nie je špatný, ale na môj vkus je konzervatívny. A vyzerá byť veľký, teda široký. Ak si štíhly, môžeš si kúpiť niečo trochu dlhšie a užšie. A cez katalóg by som si radšej nič nekupoval. Pokiaľ si to nemôžeš vyskúšať a obchytať, môžeš byť sklamaný, keď si ho oblečieš.
inak sa mi vôbec nepáči.
je elegantný a celkom fešný
ty co mas proti davidovy? to je inovator vo vsetkych smeroch tak
ja by som si ho urcite nekupoval, moj taťko ma plnu skrinu hentakych starych strekarskych uniform....len tie gombiky su pozlatene a so znakom zsr a zcsr