pre niektorích pamiatka alebo modny doplnok zas pre niekoho skareda vec , mne sa to paci ajked rodicia by ma asi zabili keby som prisiel domov s ,,kerkou,, , vadilo by vam ak by vas partner bol potetovany ?
myslim ze v rozumnej miere by mi to na partnerovi nevadilo. nezniesla by som ale, ak by mal potetovane cele ruky, alebo cely chrbat, proste take tie klasicke chlapske tetovania ako z väznice. takisto by mi vadili vselijake lebky, hady a podobne "muzne" otrasne vytetovane blbosti.
ked su pekne, sa mi pacia - ked su skarede, tak sa mi nepacia. A nevadila by mi zena s kerkou po mojom boku. Ale stojim si stale za nazorom, ze si ich davaju ludia, ktori maju dake psychicke problemy - nie su sami so sebou spokojni, chceli by niecim zaujat. Bud su mali, tlsti, skaredi, chudi, brilati, fetnuti, chori, jebnuti..
mne sa tetovanie jednoznačne páči...žiaden môj priateľ zatiaľ nemal tetovanie ale ak v buducnosti mať bude, určite by mi to nevadilo ...niekto to berie ako provokaciu, potrebu predviesť sa, niekto ako umenie.....podľa mňa motív, ktorý si dá človek vytetovať, by mal symbolizovať niečo, k čomu má vzťah a nie nejakú hovadinu ,,len aby som mal kerku´´ a šupne si na kožu ,,pečenú kačicu po japonsky´´ a potom je jasné že sa mu to v budúcnosti páčiť nebude.......zdobenie tela nie je len atualny boom, ale má korene v minulosti- či už tetovanie alebo náušnice, pierciny a pod. Ja osobne tetovanie nemám, ani nad tým zatiaľ nerozmýšľam.....ja mám akurát v ušiach slimáky
Podľa mňa, keď sa dvaja majú radi je to úplne detail. Dvaja sú spolu a tretí sa opýta napr. chalana: čo sa ti na nej páči? však je škaredá. On odpovie, pre mňa nie, ja ju milujem. Nemalo by to byť takto??? Iba povrchný ľudia hľadia na to či je krásny, má gelové nechty, on ma perfektný účes a svaly, ona krásne dlhé vlasy a podobné nepodstatné veci Môj názor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a nevadilo by mi, kebyže je môj partner potetovaný
ja by som si nedala
@smajo ten prvý koment
a konečne k téme...mám, idem na ďalšie a MILUJEM chlapov s tetovaniami! (samozrejme, v rámci normy, ale aj to je diskutabilné)