Mám už tetovanie prakticky naplánované, ale chcem si dať urobiť testy u kožnej, pre istotu, či tetovanie znášam A keď bude dosť peňazí, tak to zrealizujem.
páči sa mi a dám si niečo vytetovať..neviem síce čo, ale určite nie gýčovú ružu na lopatku....a na ako dlho?...3 roky? a potom by som sa rozhodla či si dám druhé alebo čo..
chcem si dať, aj viac. Ale žiadne extrémy, ako celé ruky od toho, celá tvár, farebné a tak. to nie... Problém je v tom že mama by ma zabila, takže až neskôr, ďalej financie a nakoniec som citlivý posero Ešte to má čas...
ani nie, ale práve včera som prišla na to, že ak by som mala počas skúškového ruky potentované niečim dočasným, tak by sa na voľné miesta dobre písali ťaháky a nikto by si to nevšimol
páči sa mi to. hlavne také tie rozsiahle farebné diela. ale sama by som si také rozsiahle pravdepodobne nikdy nedala. jedine tak niečo menšie, vílu alebo vílie krídielká
vo vseobecnosti sa mi to vobec nepaci. jedine tetovanie, ktore sa mi paci, je to, co ma ta oreiro na nohe.. take nenapadne decentne je celkom pekne. inac nie. a este by sa mi pacilo aj jedno male umiestnene trochu vyssie od lopatiek, presne take, aké som mala raz nakreslene henou - tazko definovatelne. ale aj tak by som si nedala vytetovat. ja a ihly nie sme kamarati.
mne sa tetovanie paci, ale len take drobne..nie take, ze ma niekto potetovane cele telo alebo cele casti tela..napr. ruky od ramien az po zapastia..v kazdom pripade by som si tetovanie nikdy nedala robit..a ani si ho nedam robit!!!
aj mne sa tetovanie páči, a aj jedno mam na lopatke - písmená S a M, a za chvílku si idem dať dalsie ale ja niesom za obrazky ale za nejake vystihujuce slova, vety, príslovia, a tak.... teraz si napriklad v latinčine idem dať Per Aspera Ad Astra čo znamena, Cez prekážky ku hviezdam len ešte som sa nerozhodla pre určité miesto na tele
@26 co je moc to je moc ..taky potetovany ako henten od nohy az po krk vobec nieje pekne ako keby z basy vysiel....a vsade nieco ine...proste des a hruuza
Dala,teda dám si vytetovať toto na ľavé zapästie a potom na celú ruku "Believe" pod prso si dám asi vytetovať "Just Breathe" a medzi nohou a pohlasím chcem "Lust" a potom asi na prst slovo "Dream"
hmm nepaci sa mi to moc , hlavne na starsich ludoch..samozrejme, da sa to odstranit.. jedine co by som si dala vytetovat je asi malilinkaty keltsky kriz a to tam kde to nikto neuvidi, len vybrani jedinci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
125 komentov
zatial mam naplanovanu ruku vrhajucu dve kocky - cierne tienovane, a bud na lytko, alebo lopatku
ešte pár rokov, a budem ako obrázková knižka
Hej ľúbi sa mi, mám, plánujem si dať ďalšie, hrocha na bedrovú kosť ( takého mrňavého ) a ešte niečo na zápestie...
Je to proste hnus. Ešte dačo malé ale nie celé telo!
taketo nieco by som rad len mojej mame sa tetovania nepacia cize snad nikedy v buducnosti ked podrastiem
Toto sa mi nehorázne páči ale na chlapovi..cize ano tetovania sa mi pacia
samozrejme, že si dám a už mám aj vybraté..
[/IMG][/URL]
do piceee
Robíš chúťky,práve som dopozerala film s The Rockom .. Strašne sexy herec!