octavka je celkom spoko, ale kebyže už mám isť do nejakej RS-i tak určite Audi RS 6 avant
každopádne ak chceš vedieť odporúčanie, tak by som skôr mal pozrieť autobild alebo iný portál, kde sa zaoberajú čisto autami, tu korektné info nedostaneš
@silvered subaru je drahý servis ale mega osobne chcem imprezu .. honda/nissan tie moc u nás nejdu... občas vidno nejaký starší/novší civic resp. nový accord to je asi tak všetko renault a pgt si kúpi asi len kokot ...
@patricino ano,ano..impreza niaky 2004 by stačil prečo máš taký názor na peugeot? My ho máme už celkom dlho..mali sme stare to sme dali rošrotovať lebo sme kupovali nové..a neni problém žiadny
@silvered lebo Honda nevyzerá pútavo pre ľudí, Nissan ma agregáty od Renaltu, inak francúzi sú strašní preto jazdí málo nových peugeotov, citroenov či renaltov,
preto si kúpia VW alebo Škodu či Audi, lebo vydrží to viac a súčiastky sú dostupné či už origo alebo poľak
@bcmuro My máme peugeot asi 3 roky ..teraz bol v servise aj to sme len napustili klímu a s brzdami nam niečo robili..inač v živote sme snim nemali problém..takže neviem čo proti nemu ludia majú..
ano mne sa paci. urcite rozumnejsie kupit takuto oktavku ako nekupit nic a snivat o limuzinach a ferrari
a myslim si ze kazdy rozumny clovek si kupi kvalitne nemecke auto ako je skoda, volkswagen, mercedes, audi, bmw. prachaci aj anglicky land rover/jaguar.....///znamy si kupil novy renault , jazdi malo a vsetko sa mu tam kazi ////
@soreljulien tiez nechapem ludi ako ty. to by si do takeho stareho auta vrazal kazdu chvilu tolko € ? a spotreba ? alebo si nejaky automechanik ze dokazes si to sam opravit a zohnat suciastky za rozumnu cenu ?
@xy12345 prepáč nie každý má náladu voziť sa ako žebrák ... ja som mal S500L motýľa a len vzduchový podvozok ma stál tretinu auta ale sedel som ako v raketopláne a pri zrážke by som vyliezol aj keby do mňa narazí betlehémec... nie som obyčajný človek ktorý rád jazdí v luxusnom aute a cíti sa pohodlne pri akejkoľvek rýchlosti a akýchkoľvek podmienkach
@soreljulien S500L , ktory model ? a uz ho nemas, preco ? ... ... inac osobne si myslim ze mercedesi su najlepsie ale vzdy by som si radsej kupil 4-rocne cecko ako 9-10rocne S-ko... ale 100 ludi 100 chuti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale moje sny sú iné. Škody mi veľmi nevyhovujú.
každopádne ak chceš vedieť odporúčanie, tak by som skôr mal pozrieť autobild alebo iný portál, kde sa zaoberajú čisto autami, tu korektné info nedostaneš
@silvered a čo by si si rád predstavoval ?
preto si kúpia VW alebo Škodu či Audi, lebo vydrží to viac a súčiastky sú dostupné či už origo alebo poľak
je celkom fajn, ale naco by mi bolo s volantom napravo ze :ehm:
a myslim si ze kazdy rozumny clovek si kupi kvalitne nemecke auto ako je skoda, volkswagen, mercedes, audi, bmw. prachaci aj anglicky land rover/jaguar.....///znamy si kupil novy renault , jazdi malo a vsetko sa mu tam kazi ////
@soreljulien tiez nechapem ludi ako ty. to by si do takeho stareho auta vrazal kazdu chvilu tolko € ? a spotreba ? alebo si nejaky automechanik ze dokazes si to sam opravit a zohnat suciastky za rozumnu cenu ?