Ak by sme si to zobrali po typografickej stránke, tak vzhľadom k nadpisu (napr. tenpatic webka), ktorý je umiestnení vedľa avataru resp. fotky je ten avatar (fotka) umiestnená v správnej pozícii, tak že to vytŕčanie má svoje opodstatnenie a je v podstate správne. Mne osobne to nevadí a celkom sa mi to tak pozdáva.
@tenpatic ale mne tam vadi len to ze je tam pod nim ta "ciara " ktora zacina pred avatarom a vychadza za nim ak by ta "ciara"bola nad nim bolo by to lepsie a tie karticky by mohli byt pod nou a nie nad ako je to teraz proste len otocenie (hej znamenato ze vsetci si musia prerobit menu
to su detaily.. viac mi vadi ze si nemozem normalne prezerat fotoalbum s nadhladom fotiek ako doteraz a jak debilcek idem po jednej a neviem co nasleduje..
Mne sa nepáči, že tie nevyplnené položky v profile, nie sú také sivé ako boli predtým. Napr. ak niekto nemal žiadnu fotku vo fotoalbume, tak to bolo také sivé.
vyzerá to pekne ako vrstvy na sebe ako keby tam ta fotka pacnutá bola určite som za ...páči sa mi aj ta somarinka ta lepka čo drží fotku vo fotoalbume na nástenke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
· Klíčiace semienko Čo? keď kliknem na Čo? tak Ups, podstránka je fuč.
bude to niekedy fungovať???
takže ešte je veľa vecí na ktorých treba dostatočne popracovať (
**