..akože ja neviem ...ja zatiaľ nie som slepá..ale ani zďaleka sa mi birdz nepodobá na facebook..keby to tak bolo tak sem nechodím... nie sú tu stupídne hry.. nepíše tu všetko v slovenčine a angličtine.. nie to tu také biele (sterilné)ako na fecbooku.. keď mi niekto niečo okomentuje tak to aj vidím nie že musím zväčšiť plochu obrazovky aby som videla tie malé písmenka že dajakému idiotovi sa páči môj stav... a že môj sused si urobil pridrbaný test že či ho niekto má rád... bože sa ľudia spamätajte...
Ja teda na Facebook nechodím, ale z toho, ako sú vždy otázky tohto typu kontinuálne vyvracované, by som povedal, že to až taká pravda nie je a ankety tohto typu môžu prestať.
nepodobá sa facebooku... a chodil by som sem, aj keby sa podobal.. je to len prispôsobovanie sa trendom.. čiže používateľom - mne.. čo nikdy nie je naškodu
nemyslím si, že je to určité nasledovanie FaceBooku ako takého, je to viac menej nasledovanie novodobých trendov a jasných priorít social networks, kedy si nikto nemôže dovoliť zaspať a nenapredovať ďalej.
keď konkurencia je taká aká je, a zo social networks sa stala novodobá metla ľudstva a fenomén zároveň.
a k téme: Nuž myslím si, že BIRDZ bol vždy originálny, minimálne čo sa týka vzhľadu, a myslím si, že stále máme svoj štýl a svoju originalitu.
A keď niektoré veci robím, napr. horná lišta, no hej dal som dve lišty do jednej (a áno, zhodou okolností má jednu lištu hore aj Facebook, ale aj milión ďalších iných webov), tak som to neurobil preto, lebo to má Facebook, ale preto, že som to chcel zjednodušiť a miesto dvoch líšt mať jednu.
uz prestante s tymto porovnavanim...vazne to tu ma daleko od facebooku. a co stale riesite, zato, ze sa tu urobili male upravy, neznamena to, ze vzorom bol facebook. a aj keby bol, a co, ved na facebook chodi skoro kazdy, takze asi bude dobry
1. ludia nadavaju za to, ze sa tu taketo ankety casto vyskytuju
- ospravedlnujem sa, ale nie som az taka dokonala aby som postrehla kazdu novu anketu na birdzi a pamatala si o com bola, a ci nahodou to, o com pisem nie je uz nahodou otrepane.
2. vsetci anketu vzali tak, akoby som vravela, ze je birdz v drvivej vacsine taky isty ako facebook
- Tuto anketu som zalozila ked som dnes prisla na birdz a pozrela sa na nejaky blog a nasla som tam nieco ako fanusikovia uzivatela alebo nieco priblizne uchylne a potom som objavila tu malu statusovu vec nad listou a tak dalej.. A tak ma napadlo ze aha, zaujima ma, co si o tom myslia ini, zalozim anketu! Bodka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
A hej, myslim ze sa zacina podobat
dúfam že sa to zlepší
keď konkurencia je taká aká je, a zo social networks sa stala novodobá metla ľudstva a fenomén zároveň.
A keď niektoré veci robím, napr. horná lišta, no hej dal som dve lišty do jednej (a áno, zhodou okolností má jednu lištu hore aj Facebook, ale aj milión ďalších iných webov), tak som to neurobil preto, lebo to má Facebook, ale preto, že som to chcel zjednodušiť a miesto dvoch líšt mať jednu.
a keby aj kopiroval je mi to jedno.........
1. ludia nadavaju za to, ze sa tu taketo ankety casto vyskytuju
- ospravedlnujem sa, ale nie som az taka dokonala aby som postrehla kazdu novu anketu na birdzi a pamatala si o com bola, a ci nahodou to, o com pisem nie je uz nahodou otrepane.
2. vsetci anketu vzali tak, akoby som vravela, ze je birdz v drvivej vacsine taky isty ako facebook
- Tuto anketu som zalozila ked som dnes prisla na birdz a pozrela sa na nejaky blog a nasla som tam nieco ako fanusikovia uzivatela alebo nieco priblizne uchylne a potom som objavila tu malu statusovu vec nad listou a tak dalej.. A tak ma napadlo ze aha, zaujima ma, co si o tom myslia ini, zalozim anketu! Bodka.
Nemusite okolo toho robit tolko omacky
kde na FB diskutujes? kde vyplnas ankety ?
kde citas a pises blogy ? kde mas vlastny dizajn? a co ze su fanusikovia ty su aj na sme blogu proste vsade