heeh to by ma aj zaujimalo...pretože casto si malujem nechty blaznivymi farbami ako kriklavo fialova,ruzopva zelena a minule som nad tym rozmyslala ze ci sa to paci len mne alebo aj chalanom chalani davajte znat
ale ta mnie sa vobec nepacia tie take tipy dioevcat co maju priesvitny lak ja som trosku inaa ja som vykvet a preto mam rada kriklave veci i farby ...@5 ma podla man pravdu alôe aj tak diiqy
no neviem..ked som mala cierne frflal ze som nejaka metla..alebo co..ked modre nieco sa mu nelubilo a ked tak brutalno krvavo cervene som bola jak kurva ze mi este kabelka chybala akoze koniec no..
ja mávam také záchvaty, že si nalakujem každý necht inej farby a takými fest krikľavými farbami a potom mužské osadenstvo len funí, aby som to dala dofaka... asi im to veľmi neimponuje
Mojim nechtom to je jedno .Ja si dám lak aby som si nehryzla nechty a aj tak ten lak osupem a ohryzem .. takze mi je to jedno .. ale cierny lak je najkrajsi ..PUNK YEAH
No co ti ja viem ....nad tym som nepremyslal ale moj anielik si lakuje na fialovo hm takze vipada to kazdopadne netradicne a dokonca sa mi to paci ze je taka vystredna v tomto
ya myslím že je hlawné aby boli tie nechty uprawené a najma pri kriklavych farbach.. napr. ja si dam niekedy aj žlte a musim sa snažiť s manikurou aby som nevyreala ako fajčiar ..
heeh ta to ja heej ja mam teraz fialove napr.a mam ich take dlhe ze az sa biojiiim zeby sa mi nezlomili bo osm normalne na seba hrdaa jak mozu byt take piekne moje nechty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ked už nalakovat, tak skôr jemnejšie :p
inak ja som si tiež kedysi malovala nechty an všelijake farby ale teraz sa mi to akosi moc nepáči.. iba ked ma chytí nálada
Aj mne sa to páči,ale naj je aj tak čierna