Napr. ženy (hovorme o ženách mladých) ktoré si doma samé navŕtajú policu, opravia si diaľkový ovládač, poskladajú koaxiálny kábel, rootujú si telefón, nainštalujú si Linux popri Windowse, dvíhajú ťažké bremená, proste vedia si veci spraviť samé, ale sú po
mam pocit, ze muzov to skorej serie, ze ta zena je samostatna a nepotrebuje ich. plus ma tendenciu nevyzerat tak pipkovsky a modelkovsky (to nie v zlom), ale viacej "chlapcensky", co sa tiez tym (hlavne uz starsim ako 20) prilis nepaci. z vlastnej skusenosti viem, ze chlapi sa potrebuju citit potrebni a toto im moze slusne zhodit ego a na technickej skole som zase dost hejtovany objekt, lebo som jedine dievca a vobec nie som tak neschopna, ako by si vsetci mysleli.
no.... dúfam že sa im to nepáči ale tak... proste vždy bol nablízku niekto kto to vedel spraviť rýchlejšie a lepšie ako ja. kebyže to potrebujem možno sa naučím
no tak keď som sa teraz viezol s jednou menej zručnou ženskou v aute čo dupala na plyn pritom nemala ešte ani vytočený plný a cúvať videla maximálne vlak tak ma to nevýslovne sralo... takže hej páčia sa mi zručné ženy
mozno je to konecne vyrovanie pohlavi a nikto nebude od druheho ocakavat nieco. a nebudu si partnera vyberat kvoli zrucnostiam ale kvoli genofondu a ano je to plus ked zena vie robit vela cinnosti a ak chlap vie robit vela cinnosti tak sa maju o com aspon rozpravat
Aj áno aj nie. Ak je žena príliš nezávislá a samostatná tak je to na jednej strane fajn ale...Muž potrebuje aby mu občas niekto pohladkal jeho ego a faktom ostáva aj to, že sa občas pri takýchto ženách cíti menejcenný. Teda aspoň ja. Na druhej strane je to určite fajn a myslím si, že to nie je nejaká ,,vada,,
Čo sa týka obliekania tak mužské oblečenie je na ženách náhodou sexi!
bože akurat dnes o piatej rano ked som si dorootoval telefon som si predstavil aké by bolo super keby ma v posteli čaká dievča čo sa bude somnou tiež tak z toho tešiť a budeme sa v tom podporovať a oboch nás to bude baviť rovnako a budeme si predávať nové skúsenosti v tom ale žial žiadna taká neexistuje !!!!
ach to ego.. ten pocit ked nam ho niekto dobre pomasti menejcenny ? ved aj ked vie viac ako chlap tak ho to musi hecovat robit nieco bud to co ona alebo nieco co ona robit nebude napriklad prat, varit,
ja osobne nedelim ze toto je zenska a toto je chlapska robota (ale viem ju delit ked chcem) ale imponuje mi ked zena sa montuje do techniky. ako aj zene ked sa chlap montuje do varenia...
mlandrava byt nemusi ale na druhej strane, mam rad situacie, ked ma o nieco poziada, ja to spravim, potom mi podakuje, da mi pusu a tesi sa, ze sa tesim, ze som nieco spravil a pomohol jej
ono z druhej strany to moze byt delba prace pre jej zefektivnenie. on vie to ona to...hough. to boli casy...stara mama rulez, kym muz tlacil pluh za volom, zena jeho mu robila parene buchty..nie!!..z buchiet sa nenaje.. pecenu krkovicku...a zili stastne az do 21. storocia
ja by som to zhrnula jednoducho: každý chlap chce zručnú babu, ale nie zručnejšiu (v chlapských veciach, alebo v nejakej jeho silnej stránke), ako on sám. ten môj tak žiari, keď mi niečo podáva z hornej poličky, dvíha niečo, čo nezdvihnem, rozpráva o niečom, čo nepoznám, učí ma slovká a výslovnosť jeho jazyka, no hádam ho o tú radosť nepripravím
@spisovatel to áno ale ja chcem aby taká bola, veď žijeme vo vesmíre kde vznikol život a existuje tolko kombinácií energie a atómov a to nemože existovať žiadna pekná žena čo rada rootuje a má rada sex? už len štatisticky je to nezmysel ... tu už zostáva len dúfať že na ňu natrafím
myslim ze sa im to paci...ale nesmu byt sikovnejsie ako muz..alebo ak su, tak musia robit tak aby vyzerali ze su menej myslim teraz tie prakticke chlapske roboty a nie vysivanie a tak
ano pacia, mne sa lubi ked vedia robit s technikou na uplne prvom stretku s frajerkou jej prva otazka vo vinarni bola ci je tam wifi a ked vytiahla notas a nabootovala linux, hned som vedel ze nie je co riesit
@melancholik ja existujem! Ani nevies aka som bola nadsena ked mi ex prvykrat vysvetlil a ukazal co je a ako sa robi root, to bolo radosti! a fakt si nevymyslam akurat ze terajsi priatel fakt toto nadsenie nezdiela, aj ked je ITckar a mne to obcas hrozne chyba...
je to velmi individualne. ak by som z nej mal pocit, ze ma nepotrebuje tak to by mi asi vadilo. lebo podla mna ista vzajomna potrebnost je vo vztahu dolezita, inak sa to zmeni len na nejake spoluzitie. ale nevadilo by mi ak by vedela nieco lepsie ako ja, ved by ma to mohla pripadne aj naucit. zaujimalo by ma, co je to muzatka lebo mam dojem, ze si pod tym kazdy predstavi nieco ine.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
Čo sa týka obliekania tak mužské oblečenie je na ženách náhodou sexi!
zvyšok som neskúšala, takže netuším
kosiť zarána bosá
kým eštik je rosa!
jasne, mame radi totalne nechopne tupe holky.