chýba mi v nich rýchle odosielanie. V starých TS, keď som dopísala, som stlačila Tab, hneď mi ukazovateľ preskočil na "Odoslať" a stačilo stlačiť Enter. Teraz sa musím preklikávať cez tých smajlov a nakoniec aj tak musím ísť na touchpad, aby som vôbec správu odoslala
Dizajn pekný aj to, že sa ukazuje, čo mi predtým užívateľ napísal, lebo to v tom novom predtým nebolo a takisto sú dobre aj tie smajlíky pod tým, pre mňa už ani nie, ale nový užívateľ to isto ocení.
» www.birdz.sk/posta/... - nove zlte, zrýchlené (pri načítavani TS sa nenačítava celá stránka, ale iba TS-ka), teoreticky boli testované vo všetkom možnom, možno tam treba ešte nejakú drobnosť vychytať.
ja jediný som z toho vyslovene nadšený ???... myslel som si, že tu bude jednofarbný graf .... no prekvapenie... ale sú skvele, krajši vzhlad, uživateľské prostredie o zrychleni ani nehovorím, jednoducho great !
nenačítalo to stále ..ani prijaté, ani odoslané sa nedajú otvoriť.... a ked používam staré TS-ky tak po odoslaní ma to zas hodí do nových...no absolútne o ničom ..
(prehliadač opera, cez explorer to ide normálne..ale kvôli tomu ho používať nezačnem)
mne sa páčia.. sú prehľadné, páči sa mi že sú na jednej stránke, netreba preklikávať, páčia sa mi smajle a tomu komu sa to nepáči to buď len nefunguje ako má alebo sa proste sťažuje na všetko ale nie neberiem názor nikomu.. ale mne sa páčia.
Ano ospravedlnujem sa v Opere je jedna chyba, ti co maju Operu, nech pouzivaju zatial stare TSky (resp aj ostatni co chcu ich pouzivat). V Opere je drobna chyba pri otvarani konkretnej spravy. Dakujem za upozornenie. Opravuje sa to.
@fylo@harlequin v Opere to zatiaľ robí zle, že neotvorí príslušnú správu. V Mozille Firefoxe, Safari, Internet Exploreri a Google Chrome to vyzerá, že všetko ide. V Opere je jeden technický problém.
@fylo staré správy po odoslaní už otvoria správnu verziu.
@tomas mohol by si spravit ze nazaciatku birdzu by si clovek vybral novy alebo stary dizajn napevno pokial si znova neda index a neprepne si to..aspon taky moj napad aby to vtom nebol bordel ze raz mi to ide do noveho raz do stareho a tak nieco v takom zmysle rozdelene na 2 celky
@djkenny ANO, kvôli problémom vo fóre, sa pripravuje podstránka Nastavenia, kde si človek nastaví okrem iného aj nastavenia BIRDZu, ale napríklad aj Ignore listy či témy ktoré vo fóre nechce vidieť...
@holyknight tak vidis :p @elwinko hej to je super @tomas mohol by si dat tam k ts-kam pod ten kalendar alebo tak nejako ze kto ma menini to ja dost ocenim
percenta? ono to ide cez ajaxovy filter aby to slo poslat bez reloadu, ale asi to budem musiet spravit ze to bude musiet odhadnut text a bud to poslat cez bielu stranku, s inym filtrom, alebo hentak...
pri poslednej zmene som sa po cely cas, asi dva mesiace ci kolko, musela ako idiot preklikavat, kym ostatni uz fucali na novych rychlych ts a teraz zas?! ach jaj..
hmm, úprimne, zatiaľ najlepší bol ten čo bol ešte včera nový...toto je trošken neprehľadné, moc mi to neladí s farbami a keď som sa pokúšal odoslať správu myslel som si, že to nič neurobilo lebo sa nič nedialo a nakoniec to adresátovi došlo 7krát O.o
@70 ani prehliadač nemusí byť dokonali. Keď na jednom to ide a na druhom nie, nemusí byť chyba v stránke. Ja som s novými TS-kami spokojný a firefox to zvláda.
no mne ani v starej verzii nejde otvorit stare odoslane ts...ja som sa nikdy s ts nestotoznila, ani s tymi najprapovodnejsimi a preto radsej aj s ludmi z birdzu komunikujem cez icq a niekto nemenovany sa preto opovazil dat mi nehodnu znamku za komunikovanie cez ts, tsss... pch...
a ze riesime na vyrieseni..no to uz co je za formulaciu?
@tomas keďže som bol v škole, tak klasická mozzila firefox.. stále to nejde, idem tam zatiaě cez "staré tsky" - dobre že si to upravil tak aby to nehádzalo vždy po odpísaní nasäť do nových, lebo to je tak 10 klikov navyše na správu
su ovela lepsie. ked to bolo robene, tak asi bola vyvinuta aj snaha nech je to prehladnejsie.. a to sa podarilo.. aj na euro si zvykate (alebo ste si zvykli), mozno si budeme zvykat na noveho prezidenta (alebo prezidentku), tak si zvykajte aj na nove TS
bolo by to fajn...skoda ze to ale nejde v opere...lebo nic ine nepouzivam iba operu...ta je naj...tak isto aj na telefone...este ze ostal zatial aj stary dizajn...
No na jednej strane sa mi to zdá byť celkom fajn kvôli smajlom ale na druhej strane ma tam trochu ruší na žltá ale keby som mala možnosť výberu asi by som si vybrala to čo bolo predtým..
vyzerajú pekne a sú podľa mňa prehľadné,ale akonáhle som tam niečo začal písať,tak mi zamrzla mozzila...minútu čakať,kým mi dovolí napísať jednu vetu sa mi zdá dosť nepríjemné...hlavne pri mojom spôsobe vyjadrovania...
@midnight ty si aj citas po sebe co pises ? skoro som sa posral mozzila je projekt ktory vytvara firefox web browser...takze odkedy je mozzila a firefox nieco ine ?
@kosmiklove teoreticky Mozilla a Firefox su dve veci. Mozilla je samostatny browser, Firefox je iny browser postaveny na tom istom jadre. A posledne roky tu bol este Netscape, ktory ma tiez jadro z Mozilla Foundation (povodne bol Netscape daco ine, ale posledne verzie boli postavene na Mozille)
ocenujem pracu @tomasa , snazi sa ako moze, aby to tu bolo len lepsie ,
smajliky sa mi pacia, nemusim uz rozmyslat co sa ako pise, lebo obcas sa stalo ze sa mi nechcelo a pisala som len a alebo
a tearz torchu kritiky, chyba mi tu vyhladavanie, je to lahsie ked nieco hladam a ten kalendar no vsetko sa to budem musiet naucit, zorientovat sa a tak
ale je sranda ze teraz aby som klikala na stare TSky aby som mala, pritom tie boli pre mna ,,nove,, a a stale som mala tie teraz prastare ci ako ich nazvat, takze asi tak, ale vsetko je o zvyku a o napadoch na vylepsenia a tak
@feerinko problem bol ze "flashovky" sa nedali sfunkcnit pre iny browser, jedine co sa da spravit, ze aj tieto sa budu otvarat v jednom okienku. to by nebol problem dat ako funkciu do nastavenia ze si zaskrtnes spravanie
@fxx a ostatni... Ospravedlnujem sa, ale TS bolo myslené ako Tajné správy Nie Thor Steinar (okrem toho Thor Steinar je len značka oblečenia, to či ju nejaká skupina ľudí obľubuje viac ako iná skupina je možno pravda, ale samotné oblečenie Thor Steinar je len oblečenie, zamýšľajme sa viac nad tým, či sú ľudia dobrí alebo zlí, a nie čo majú oblečené)
@tryptaminedream tieto nové v Opere pôjdu čoskoro, tie staré nové, čo sme volali nové do včera, také vysúvacie, tam sme mali vážny problém s optimalizáciou pre Operu, tam sa nám to nedalo urobiť, toto by malo byť lepšie. Aby každý mohol používať nové TS-ky (okrem tých, čo chcú používať staré)
@boxer161 no je to ovela prehladnejsie
ale @tomas mne miznu TSky!!!stalo sa mi to uz viackrat ze precitam si spravu zatvorim ju a uz tam nieje!!!prave teraz sa mi to stalo.odpisal som na nu a zmizla
pouzivam stary dizajn mimochodom
@fxx napis mi tsku co presne sa ti stalo, ked ti zmizla, ci si na nieco klikol a aky mas prehliadac... pripadne s kym ta tska bola, skusim ju vypatrat a zistit co sa stalo.
takže len jedna otázočka nie žeby mi to vadilo alebo čo ale: prečo máme blogy aj tsky žlté prečo nie je jedno alebo druhé napríklad červené alebo modré aj čiernu by som zniesol alebo fialovu, a ja neviem aku ale ke´d som to videl prvýkrát som myslel, že som klikol na blogy a doteraz tak... ake tak mne je to jedno
www.birdz.sk/about - sede
www.birdz.sk/blogy - zlte
www.birdz.sk/casak zluceny s musicom bude pod novym nazvom a asi aj pod novou farbou, neviem este presne akou
www.birdz.sk/forum - zelene (ciernu zrusim, budu len zelene)
www.birdz.sk/tajnespravy - zlte trochu inak ako blogy, ina zlta
www.birdz.sk/webky - hnede budu
www.birdz.sk/zoznamovadlo - ruzove
nova rubrika 1 - seda
nova rubrika 2 - oranzova
nova rubrika 3 (notifikacie) - neviem presne ake budu uvazujem nad bledozeleno-modrou
nastenka - pravdepodobne bledomodra
birdz tv - toto som sa nerozhodol este
Podmienkou budu:
- vrchne farby musia byt svetle, blede, pestre, nesmu to byt tmave farby (cierna, tmavohneda, fialova, tmavomodra), striedaju sa ale nebude platit ze vsetko bude ine.
a mam otazku.. bude to tak, ze vedla tsiek bude neustale svietit tato diskusia, alebo niekedy bude moznost i vyberu.. a popripade tam mat "moj birdz" kde by som videl svojich kamaratov co robia komentuju pisu..
resp by som si to prestavil na nove blogy alebo co by koho zaujimalo..
mne sa paaaacia:d a hlavne to presuvanie:d to je inak dobre alee este viac by sa mi pacilo ze keby som na daku ts v strede odpisal tak by sa zaradila pod tie na ktore som este neodpisal...ale to len tak
jeej mne sa pacia proste super heh najlepsie na tom je jak odoslem spravu a jak sa mi to posunie hore to ma totalne dostalo heh je to super a tie smajle heh paci sa mi to
ja najviac ocenujem že sa mi zobrazuje posledných neviem koľko TS spolu aj z predchádzajúceho mesiaca lebo pred tým ked bol daľší mesiac tak mi to hodilo nové a ked som odpísala na staré zas ma to dalo na nové a toto mi vyhovuje
@lewisa v starom dizajne ich nemusis mat na prvej stranke, resp. mozes ich mat v predchadzajucom mesiaci. v novom dizajne je to vsetko na jednej stranke
bud som slepa alebo mi tam fakt chyba tlacitko vymazat vsetky spravy ... naco sa to potom na boku da zaskrtnut ked musim setky jednotlivo ... inac sa mi to nelubi ((
...len v nových TSkach mi nejak skracuje text tak radšej používam znovu staré som to zbadal len pred chvílou potom som pozrel odoslané správy a tam bolo len prvých 7 písmen z celej tsky : disappointed: a to som tam nedával ani linky ani špecialne znaky mám IE
@tomas
...ale keby fungovali boli by celkom fajn aj dosť rýchle noo dovtedy old style TS
vstci co sa stazuju maju len dosraty komp alebo net...hmmm ,, mne to ide v porjadku...
ale samozrejme,, malo sa to spravit tak,, aby to vyhovovalo aj pomalsjemu pocitacu alebo internetu
ja len nechápem,prečo mi napr.keď klikám smajlíkov,niektorých z konca hodí na začiatok...
napr...píšem troch smajlíkov a na tohto kliknem ako tretieho,ale zobrazí sa ako prvý...
Este jeden taky vec na zlepsenie TS: mas novy TS a chces si ju pozriet. Pozries odpises, a zase musis cakat kym sa nacita ta ista stranka.
Pozeranie TS-ok by si dalo spravit aj vo flash okienku aby stranka sa nemuselo nacitat tolko krat Je to uspor casu a pre limitovanych uzivatelov aj uspor dat
Kým boli staré tsky som používala internet explorel ...a zase to neviem napísať.
Teraz používam mozila firefox a páči sa mi.
Ale zabávam sa tým že ich mením vyzerá to celkom inak v jednom a inak v druhom.
@188 Správy nefunguju na technologii FLASH ale na technologii AJAX to znamená že je tam implamentovaný Javascript a nie flash.
Stačí mať povolený JS v prehliadači a nemal by byť žiadny problém.
mna by zaujimalo ako je možné že sa mi objavili aj správy ktoré som vymazal. To ich akože archivujete aby ste ich mohli v buducnosti použiť na niečo? Takýto prístup sa mi moc nepáči. Ked vymažem správu, chcem aby bola absolútne odstránená a aby ju už nikto nikdy nečítal
nie su dobre..strasne mi chyba vyhladanie v TSkach..na to ste zabudli a aj ked si kliknem na niekoho profil a chcem mu odtial napisat TSku,tak mi nejde. tie stare boli ovela lepsie,nic v zlom. snaha bola
@tomas neviem ci to robi viacerim ale teraz som sa pozrel do odoslanych a poslalo to 3x a ked mi pisalo jedno dievca zdy mi prisla jedna ts-ka ale 5 alebo 6 x
enormne ocenujem, ze sa v novych téeskach pri novej sprave ukazuje "novy komentár" ked niekto reaguje na moj blog alebo fotku. super prehladne. páči sa.
Vyskúšajte nové TS-ky (možno treba refreshnuť ich) v Opere, že či vám už idú (lebo v mojej Opere už som to opravil a už to vyzerá, že všetko ide ako má).
@tomas to, ze sa obcas obrazovka scrollne z toho nerobi ajax
ajaxom to bude, ak odpisem na vsetkych mojich 95 sprav, aby som nemusel znovu nacitat stranku
@mayo fungovalo to tak par dni, a ludia sa stazovali ze im za istych okolnosti neposle korektne tu spravu. mne slo vsetko ok, okrem znaku percenta. ale ludia sa stazovali, tak som sa vratil ku kompromisnemu rieseniu... (ale strankovanie, filtre, nacitavanie spravy, predchadzajucich sprav, tam ten ajaxovy sposob ostava)
@mayo ajax robi z toho to, ze ty ak kliknes na tu danu spravu, tak sa ti otvori bez toho, aby sa ti nacitala stranka... ajax mas kombinaciu php a javascriptu, bez toho by si furt nacitaval kazdu spravu zvlast... posielanie uz je bez ajaxu...
@0majlo0 fakt? dakujem za vysvetlenie, vobec niesom programator
ja tu len hovorim, ze je divne mat "ajaxovu" postu, ked to podstatne uz ajaxove nieje.
uplne to mina podstatu ajaxovosti.
preto, to uz ajaxove nieje.
je to to iste, ako mat strasne horuci napoj v hrnceku bez uchytky. proste blbe
@220 asi mas na mysli nieco take jak je napriklad na facebooku (sry za spam) odosielanie komentov a tychto veci...ze? no ja si myslim, ze je len otazka casu, kim sa birdz pohne timto smerom dopredu... koniec koncov, ide o pohodlnost navstevnika a ta je nezbytna pri kvalitnych weboch..
@221 ved birdz sa uz pohol, urobil 3 kroky dopredu a teraz jeden spat :
nove rozvrhnutie eliminovalo strasne vela klikov nastastie, len este este par veci vychytat
a bude to dokonale
@mayo a @0majlo0 ono funkcionalita na odosielanie cez ajax funguje... Ale ma problem s dlhymi spravami s diakritikou. kratku spravu posle v pohode, ale akonahle je to par odstavcova sprava, tak ten ajax to neposle...
@tomas - ale to je divnô... inak napadlo ma, skúšal si to zakódovať v javascripte pred odoslaním base64kou? to by ťa mohlo zbaviť tých problémov. prípadne predĺžiť timeout na ten odosielací request (ak som správne videl, tak tam nejaký máš), tak na minútu?
ono...ked clovek nevie ze to malo byt ajaxove... teeda resp. ani nevie ze to MOZE byt ajaxove pripadne ze nema tusenia ake este to moze byt...je spokojny s tymto cim je mne napr. znovunacitavanie nevadi nejak velmi, nakolko mam superrychly internet od vospol s.r.o. (akoze vtip, zainteresovani vedia, ale taki tu asi ani niesu )...
a aby som nebol mimo temy...
Ajax bol aj boh neviemcoho...tusim... a pes mojho kamarata sa vola ajax
ja som sa neurazila, to by si sa musel inak snažiť, aby si ma vedel uraziť
jabuuuučko... takže to je vlastne diskusia o psovi? inak mne sa zdá že aj u nás mal niekto ajaxa
nepaci sa mi na novych tskach akurat to, ze ked dam nove aby mi zobrazilo a odpisem na jednu zo starsich novych zas mi to skoci na vsetky dorucene spravy. na starych tskach sa dali otvarat na dalsich tabs ale tu uz ani to nejde cize tuk nove, tuk jedna, tuk zase nove, tuk jedna a takto dokolecka ale inak su uplne namakane
@marttina ved o to prave islo, aby sa za kazdou tskou nemusela nacitavat cela stranka a vsetky obrazky na stranke, ktore su zbytocne ked pises spravu..
sice to ma svoje nevyhody, akoze si ich neotvoris vo viacerych oknach, ale zas vies si aspon, bez zbytocneho klikania najst rychlo, co si si pisala s dotycnou osobou skor a tak
@zamttkaar neprovokuj .. tam je "len" 150 nul.. na birdzi je ich milionkrat viac /a to som povedal este male cislo/
TSky idú idú, rýchlo a kvalitne, teda pokiaľ nepíšem cez 15 riadkov tam sa mi už stránka načíta nevadí rád si prečítam Tajná správa bola odoslaná na nick ******, ale mňa skôr trápi , že táto diskusia k nakete sa mi zle zobrazuje teda po 20 názor vidím len písmená a pozadie nie žeby mi to vadilo v jednej diskusii len aby sa to neobjavilo vo viacerých a ešte k tým TS kám v IE 7/8 mi to nešlo správne vôbec ale neriešim to už bo som celý IE odpálil a už sa nedá na novo ani nainštalovať (tak maximálne prehodiť celý OS) ale chválim prácu ktorú si s tým dal tvorca naozaj sú prepracované
@gemblerisko a ako som dokazil cely Internet explorer? BIRDZ nemoze dokazit nejaky software, v ktorom si ho otvoris (Internet Explorer sa s vacsou pravdepodobnostou dokazi sam skor, ako by ho dokazil BIRDZ).
Jedine co som spravil - zrusil som AJAXove posielanie (ktore neslo v istych prehliadacoch korektne) a dal som tam STARE POSIELANIE zo STARYCH TSiek, a ked to TAM SLO V PORIADKU, musi to ist v PORIADKU aj tu.
@gemblerisko : na obranu tomasa: ked uz pouzivas internet explorer tak aspon nehovor ze ho to dokazilo, IE je sam o sebe jedna obrovska chyba (a plz nechci sa so mnou hadat, ozaj sa mi nechce zas a zas pisat vsetky linky toho co internet explorer nepodporuje, ktore vsetky W3 standardy nedodrzuje atd atd).
ak si narazal na to co napisal @klidopido -> skor to vidim na nejaky virus ako nieco podobne, autorovi prispevku by skor poradil nainstalovat si nejaky funckny firewall a antivirus alebo rychlo preinstalovat windows ale sanca ze to sposobil birdz je nejaka miliontina percenta
@247@karci - keby len nepodporoval W3 štandardy, to by sa ešte prežiť dalo. ale zabudol si, že kvôli tomu ako je zabugovaný nepodporuje ani mnoho "svojich vlastných"...
@karci hej IE je šupka ale tak dalo sa kým som nezačal rýpkať do toho potom som to celé zhodil takže viem kde je chyba, som to ja + IE, žiadny vírus a aj tak som ho používal posledne len zriedkavo veľmi ale používal, teraz používam chrome od google albo Firefox ale vo firefoxe mi to dáko TSky blbnú potom nech robím čo robín neviem zrušiť jedno nastavenia aby neblokovalo každú stránku jak sprosté... ale Ďakujem za radu, @gemblerisko ako by dokázal Birdz, pokaziť IE???
@249@midnight - sa mi uz nechcelo pisat problem je ten, ze este aj IE8 je na tom dost zle. Viem, je to este len release candidate, ale clovek by cakal ze aspon v 8 uz fixnu vsetky standardy, ked uz nemozu releasnut nejaky 'patch' na IEcko (viem, je zakomponovane v kerneli windowsu, ale nejak by sa to mohlo dat podla mna) ktory by fixol tie bugy.
Teraz mi nejde o to, ze ked robim nejaky web, tak ho musim robit pre vsetky browsery a potom pre IEcko, ale skor ma serie fakt, ze IEcko 6tka blokuje vyvoj novych technologii -> kedze ju ma majoritny pocet uzivatelov, nemoze si nejaky developer povedat ze na IE6 seriem, cize to bude trochu brzdit rozvoj napr CSS3ky, atd atd
@251@karci - no ja som si to napríklad povedal... pôvodne som robil jednu svoju stránku s tým, že na IE seriem úplne, teraz ju prerábam a povedal som si "dobre, bude vyzerať dokonale aj v IE, ale na šestku seriem..."
lebo kto iný dokope užívateľov k upgradu ak nie stránky, ktoré títo užívatelia navštevujú?
u perfektne.su jednoduche.ovladatelne. su tak uzasne a podmanive. su proste sexi a ten kto ich skonštruoval urobil dobru robotu. super. a ne jak pokec..fuj...tí tam nic neprerabaju...iba tam dzubnu nejaku reklamu pre "ou tú" ze volajte po tretej minute zdarma,alebo teraz tam je ze valentinska konina
BIRDZ to ma dobre proste. ziadne potentovane reklamy a ziadne tyzdnove spamy ze "búm párty" a podobne
no aj to ani opisat moc neviem kedze som tu zatial len nova ale tak ani mne zo zaciatku nechcelo ukazovat TS ale teras uz ukazuje v pohode tak moc vela zmien somani nezaregistrovala. ale Birdz je omnoho lepsi nez pokec musim uznat tam len uchilaci chodia beee...
tak moj nazor na TS su v pohode
a ozaj ked uz mam tu moznost, ze sa toto okno zobrazuje pri Ts-kach...
kludne mi mozte nejaku peknu a povzbudzujucu poslat, ak mate prave otvorene okno s Ts-kami! (som zvedavy ci to bude fungovat)
@neway nalepkovanie sprav mas vo vnútri v správe, ked si ju otvoriš
a ten druhý potom vidí aku si si tam dala nalepku ked si klikne na Odoslane spravy (ak si k dotycnemu daš CMUK, tak dotyčny ked si klikne na ODOSLANE SPRAVY tak si tam uvidi ze mas pri nom ze CMUK)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
290 komentov
» www.birdz.sk/posta...
a ten starý čo bol je teraz ako ten čo bol minule novy
» www.birdz.sk/posta...
2/
noc tomu nechápem Ō_Ǿ
» www.birdz.sk/posta...
lebo ma dvojity, vzajomne si odporujuci vyznam
"Nie su nanic."
"Nie,su na nic."
Ale stále sú a budú dlhodobo dostupné aj pôvodné staré na:
» www.birdz.sk/posta2/...
(tam sa nič nemenilo, čiže sa nemohlo pokaziť
» www.birdz.sk/posta/...
- nove zlte, zrýchlené (pri načítavani TS sa nenačítava celá stránka, ale iba TS-ka), teoreticky boli testované vo všetkom možnom, možno tam treba ešte nejakú drobnosť vychytať.
» www.birdz.sk/posta2/...
- klasické staré TSky, funkčné vo všetkých prehliadčoch
(prehliadač opera, cez explorer to ide normálne..ale kvôli tomu ho používať nezačnem)
je ine ako pozadie plochy za nim
ale zvyknem si...
@fylo staré správy po odoslaní už otvoria správnu verziu.
» www.birdz.sk/posta2...
@elwinko hej to je super
@tomas mohol by si dat tam k ts-kam pod ten kalendar alebo tak nejako ze kto ma menini to ja dost ocenim
ja som vrcholne uspokojena novymi TSkami...
@tomas on ma pravdu v tomto som bol z jeho spravi v prdely ocom pise
zasa si zvikat
pri poslednej zmene som sa po cely cas, asi dva mesiace ci kolko, musela ako idiot preklikavat, kym ostatni uz fucali na novych rychlych ts a teraz zas?! ach jaj..
Dorabam stranku NASTAVENIA, kde si nastavis ake chces
a ze riesime na vyrieseni..no to uz co je za formulaciu?
Ale doma mám google chrome, to len bude sranda
Mozilla je stará a už asi štyri roky je nepodporovaná.
A ak si myslel Mozillu Firefox, tak píš Firefox, kto sa má v tom potom vyznať?
www.birdz.sk/posta2
smajliky sa mi pacia, nemusim uz rozmyslat co sa ako pise, lebo obcas sa stalo ze sa mi nechcelo a pisala som len a alebo
a tearz torchu kritiky, chyba mi tu vyhladavanie, je to lahsie ked nieco hladam a ten kalendar no vsetko sa to budem musiet naucit, zorientovat sa a tak
ale je sranda ze teraz aby som klikala na stare TSky aby som mala, pritom tie boli pre mna ,,nove,, a a stale som mala tie teraz prastare ci ako ich nazvat, takze asi tak, ale vsetko je o zvyku a o napadoch na vylepsenia a tak
:/- tento mi vadí chcem toho starého :/:/:/
aj aj pouzivam stary...mne to pride omnoho prehladnejsie
ale @tomas mne miznu TSky!!!stalo sa mi to uz viackrat ze precitam si spravu zatvorim ju a uz tam nieje!!!prave teraz sa mi to stalo.odpisal som na nu a zmizla
pouzivam stary dizajn mimochodom
No, ja do toho asi nemam co kecat, kedze som autor povodnych.
Aj by som ich rad dorobil, ak by @tomas chcel.
ale su pekne, prehladne, paci sa mi, ze ked si kliknem na jednotlive nalepky, tak mi tam zobrazi tie onalepkovane tak som to chcela
www.birdz.sk/about - sede
www.birdz.sk/blogy - zlte
www.birdz.sk/casak zluceny s musicom bude pod novym nazvom a asi aj pod novou farbou, neviem este presne akou
www.birdz.sk/forum - zelene (ciernu zrusim, budu len zelene)
www.birdz.sk/tajnespravy - zlte trochu inak ako blogy, ina zlta
www.birdz.sk/webky - hnede budu
www.birdz.sk/zoznamovadlo - ruzove
nova rubrika 1 - seda
nova rubrika 2 - oranzova
nova rubrika 3 (notifikacie) - neviem presne ake budu uvazujem nad bledozeleno-modrou
nastenka - pravdepodobne bledomodra
birdz tv - toto som sa nerozhodol este
Podmienkou budu:
- vrchne farby musia byt svetle, blede, pestre, nesmu to byt tmave farby (cierna, tmavohneda, fialova, tmavomodra), striedaju sa ale nebude platit ze vsetko bude ine.
resp by som si to prestavil na nove blogy alebo co by koho zaujimalo..
vdaka za odpoved @tomas
lenže keď si chcem správu prečítať, tak musím prepnúť na starý aby to išlo
*no gay
@tomas
...ale keby fungovali boli by celkom fajn aj dosť rýchle noo dovtedy old style TS
ale samozrejme,, malo sa to spravit tak,, aby to vyhovovalo aj pomalsjemu pocitacu alebo internetu
bo sa ti tam vylucuju 2 vety...ma to byt "SU na nic"
napr...píšem troch smajlíkov a na tohto kliknem ako tretieho,ale zobrazí sa ako prvý...
Pozeranie TS-ok by si dalo spravit aj vo flash okienku aby stranka sa nemuselo nacitat tolko krat Je to uspor casu a pre limitovanych uzivatelov aj uspor dat
A aby sa nepovedalo, TS su pekne, congratulation
inac jak to ze flashovky nefungovali na inych browseroch? to nie je mozne ze nevedia pouzivat macromediu alebo adobe flash player alebo nieco podobne.
Teraz používam mozila firefox a páči sa mi.
Ale zabávam sa tým že ich mením vyzerá to celkom inak v jednom a inak v druhom.
Stačí mať povolený JS v prehliadači a nemal by byť žiadny problém.
Vyskúšajte nové TS-ky (možno treba refreshnuť ich) v Opere, že či vám už idú (lebo v mojej Opere už som to opravil a už to vyzerá, že všetko ide ako má).
zatial vyzera ze fungujú..ak nájdem dáku chybu, dám ti ešte vedieť
Ono to znovunacitava stranku, boze.
Tak som sa tesil, ze je to uz ajaxove.
Sme spat, kde sme boli.
ajaxom to bude, ak odpisem na vsetkych mojich 95 sprav, aby som nemusel znovu nacitat stranku
ja tu len hovorim, ze je divne mat "ajaxovu" postu, ked to podstatne uz ajaxove nieje.
uplne to mina podstatu ajaxovosti.
preto, to uz ajaxove nieje.
je to to iste, ako mat strasne horuci napoj v hrnceku bez uchytky. proste blbe
nove rozvrhnutie eliminovalo strasne vela klikov nastastie, len este este par veci vychytat
a bude to dokonale
som zvedavy ako to nakoniec skonci..
nastastie nemam mayove problemy.. ani stovky neprecitanych tsiek
neviem ci prave praci prasok, ale cistiaci prostriedok urcite
ale aby som nebol uplne od temy..
» en.wikipedia.org/wiki/Ajax_(prog...
ja viem ze ty si "svetaskusení" inet pokrocili júzer
a aby som nebol mimo temy...
Ajax bol aj boh neviemcoho...tusim... a pes mojho kamarata sa vola ajax
jabuuuučko... takže to je vlastne diskusia o psovi? inak mne sa zdá že aj u nás mal niekto ajaxa
sice to ma svoje nevyhody, akoze si ich neotvoris vo viacerych oknach, ale zas vies si aspon, bez zbytocneho klikania najst rychlo, co si si pisala s dotycnou osobou skor a tak
@zamttkaar neprovokuj .. tam je "len" 150 nul.. na birdzi je ich milionkrat viac /a to som povedal este male cislo/
sprostost najvyssieho raaazu - uz sa mi NIEkoLkO KRAT STALO ze, posle TS-ku a posle NEKOMPLETNY text!!!
to su uz co za sposoby
Jedine co som spravil - zrusil som AJAXove posielanie (ktore neslo v istych prehliadacoch korektne) a dal som tam STARE POSIELANIE zo STARYCH TSiek, a ked to TAM SLO V PORIADKU, musi to ist v PORIADKU aj tu.
ak si narazal na to co napisal @klidopido -> skor to vidim na nejaky virus ako nieco podobne, autorovi prispevku by skor poradil nainstalovat si nejaky funckny firewall a antivirus alebo rychlo preinstalovat windows ale sanca ze to sposobil birdz je nejaka miliontina percenta
Teraz mi nejde o to, ze ked robim nejaky web, tak ho musim robit pre vsetky browsery a potom pre IEcko, ale skor ma serie fakt, ze IEcko 6tka blokuje vyvoj novych technologii -> kedze ju ma majoritny pocet uzivatelov, nemoze si nejaky developer povedat ze na IE6 seriem, cize to bude trochu brzdit rozvoj napr CSS3ky, atd atd
lebo kto iný dokope užívateľov k upgradu ak nie stránky, ktoré títo užívatelia navštevujú?
sú prosto super
BIRDZ to ma dobre proste. ziadne potentovane reklamy a ziadne tyzdnove spamy ze "búm párty" a podobne
tak moj nazor na TS su v pohode
kludne mi mozte nejaku peknu a povzbudzujucu poslat, ak mate prave otvorene okno s Ts-kami! (som zvedavy ci to bude fungovat)
a ten druhý potom vidí aku si si tam dala nalepku ked si klikne na Odoslane spravy (ak si k dotycnemu daš CMUK, tak dotyčny ked si klikne na ODOSLANE SPRAVY tak si tam uvidi ze mas pri nom ze CMUK)
alebo žeby si ty bola taká špeci že tebe to označovanie prosto nejde?
len mi vadí.. že sa musím preklikávať od 50 správ... a furt.. obnoví sa znova.. a znova a znova... ale neavadí cvičím si prstové klikacie svaly
nové TS-ky, v odoslaných správach