Nechcem "slovíčkárčiť", ale pri prečítaní témy som si hneď pomyslela, že každý má svaly, nech sú akékoľvek ale primerane vypracované svaly aj u žien nie sú škaredé
Mne sa svaly na babách veľmi nepáčia. Ja mám rád ženy, čo skutočne vyzerajú ako ženy a nie že keď na ňu pozerám vyzerá ako chlap s tehličkatým bruchom a bicákmi aláá Schwartzeneger ...mám rád, keď ženy pôsobia krehko, aby som ju mohol chrániť ja, nie ona mňa
paci sa mi kazdy, kto so sebou nieco robi. viem, ze tie co maju svaly to nerobia kvoli tomu, aby sa pacili mne alebo hocikomu inemu. jednoducho ich len obdivujem a respektujem. a ludi co sa nad tym dokazu zamyslat, pripadne ich hejtovat nikdy nepochopim
športovkyne a akokékoľvek baby čo cvičia sa mi môžu páčiť. Ale určite by som nechcel nejakú kulturistku, alebo nejaké príliš vyrysované telo ... také že biceps nejaký (nie obrovský) ale proste nejaký, a brucho také že je tam náznak že keby chcela tak by mohla mať tehličky, proste normálne vyšportované brucho ...tak áno také hej. Kto to preháňa s cvičením tak to už nie... Ale zase páčia sa mi aj tie čo necvičia... hoc to že necvičia sa mi nepáči... jaký paradox
sú svaly a svaly... súmerná postava s viditeľným svalstvom môže byť ok, ale veľkosť aj vyrysovanie musí byť s mierou... čo vyzerá zdravo, vyzerá väčšinou dobre
Nejake take zeby vedela otvorit konzervu alebo vysplhat sa na lane, take stacia. A hlavne zeby vladala vlacit tasky ked ponakupuje v butiku picoviny, zeby jej ich muz nemusel vlacit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Svaly na spôsob The Rock nie sú na žene atraktívne.
Napriklad taká stefanie davis je dost v pohode