určite, dievča musí vedieť derivovať!##áno, sú sexy! ##celkom aj áno...##je mi to jedno, holka jak holka.##ani moc nie...##nie, vyzerajú ako mužatky!##určite nie, je to trápne!
To je naša Saška!! Maskot Pezinka!! Raz sme boli na pive s priateľom a ona došla, že "Prosím ťá, nemóhla by som si od téba prezvonYt kamaratá? Robim sukromú aftrparý, a nedvihá mi telefon."
urcite ma nezaujimaju taketo kktiny kebyze si rozumieme nemusi vedet ani kolko je 5 + 5 .... ja ani nwm co to derivovanie vlastne je ale na birdzi sa to spomina dost casto tusim
derivovat viem ale v zivote som sa s tym nestretla ako so specifickym kriteriom pritazlivosti jedine ak som na prednaskach z astrofyziky mohla predvadzat kolegovi z rocnika novy softver skratka zaujimave ale nevyjadrim sa mne sa paci ak vedia derivovat, lebo to studuju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Ále
a bolo by mi blbé, keby to vedelo dievča a ja nie....
takže nie
..a musia byť schopné mi dať doučovanie .
no jasne! derivovanie a integrovanie je jedna z veci, kvoli ktorym sa neskonale milujem
To je naša Saška!! Maskot Pezinka!! Raz sme boli na pive s priateľom a ona došla, že "Prosím ťá, nemóhla by som si od téba prezvonYt kamaratá? Robim sukromú aftrparý, a nedvihá mi telefon."
Pamätáš sa na to @rimmwaltz ?
"Ale klidně, já jsem e^x!"
"No jo, jenomže já derivuju podle y"
a s @53 môžem len súhlasiť
Aspoň niekto vie oceniť varenie a pečenie..