@Chevro no mne skor ide o to, ze ked vyberies fakt ze najkrajsie zeny z celeho sveta, tak prave japonky a korejcanky su tie najkrajsie z najkrajsich (podla mna). Samozrejme vsade su krasne zeny, ale...
japonky (hneď po slovenkách) vedú kórejčanky ani číňanky sa mi moc nelúbia, tie sú tak žltšie sfarbené vietnamky zasa do hneda preto japonky, tie sú normál
Počas mojich štúdii na VŠ, tam bola aj jedna Japonka. Volala sa Niki, krásna bola ako mesačný svit.Žiaľ o mňa sa nezaujímala, zaujímal ju istý Bolávijčan Quido Rico
@Tysha ano presne. Posobia tak strasne zlatucko, zensky a nezne..
@Matii vies co, ked pozeravam japonske pecko, dolovim si tvrdit, ze 95% japoniek je tam krasnych. Ked pozeram europske/americke pecko, tak to percento je podstatne nizsie. Samozrejme nehovorim, ze vsetky japonky su najkrajsie, ale tie fakt krasne su podla mna najkrajsie
@Narazuvzdornaa to iste mozes povedat napriklad aj o cernochoch. Keby s nimi dlhsie zijes, tak tie rozdiely medzi nimi vidis.
@Majusinka a aky je ideal? My chlapi sice slintame nad velkymi kozami (teda ja nie), ale vacsina z nich ti povie, ze chce mat doma zenu s prsiami akurat do ruky
podla mna maju az prilis taku...naivnu krasu. ved ta na tom druhom obrazku, ano je krasna, ale je to krasne dieta. vyzera strasne nesvojpravne. neviem si ju predstavit ako niekoho manzelku alebo vobec ako niekoho, kto si vie obhajit vlastny nazor. a k tomu tie ich tenucke hlasy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Ale chápem, že ak sa niekomu páči jedna, páčia sa mu všetky.
Japonky su velmi pekne, Korejcanky su tiez celkomm v pohode
@Matii vies co, ked pozeravam japonske pecko, dolovim si tvrdit, ze 95% japoniek je tam krasnych. Ked pozeram europske/americke pecko, tak to percento je podstatne nizsie. Samozrejme nehovorim, ze vsetky japonky su najkrajsie, ale tie fakt krasne su podla mna najkrajsie
@Narazuvzdornaa to iste mozes povedat napriklad aj o cernochoch. Keby s nimi dlhsie zijes, tak tie rozdiely medzi nimi vidis.
@Majusinka a aky je ideal? My chlapi sice slintame nad velkymi kozami (teda ja nie), ale vacsina z nich ti povie, ze chce mat doma zenu s prsiami akurat do ruky
Aj keď by som sa rád prešiel niekedy po Ázií a zistil či sú také pekné aj vo všeobecnosti.
Inak čo sa týka veľkých ceciek tak tie ma vôbec nepriťahujú skôr naopak (ale každý má iný vkus)
a táto