Láska na prvý pohľad Royal Enfield Bullet 500.odkedy mi ju kolega ukázal si pod pojmom motorka predstavím len ju.
Keď som bola menšia sa mi lubili Yamahy a máme doma Simson Electronic,dedo mal Javu tak na tom nás vozili. Ale svoju motorku nemám. nebezpečná som aj v aute.
Isteže. Mám rád také tie klasicky vyzerajúce motorky, ale aj upravené, Harleye, scramblery, café racery. Žial z mojich príbuzných a z kamošov preto nemá nikto pochopenie a momentálne si môžem dovoliť tak maximálne starú Jawu (čo by som tiež raz chcel, keď už nič iné).
@aristelovpes tá je pekná mňa to zasa ťahá k Husqarne 900r Nuda .... už nejaký ten rok o nej snívam, ale zatiaľ som sa neodhodlal ani na vodičák treba mi peniažky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Keď som bola menšia sa mi lubili Yamahy a máme doma Simson Electronic,dedo mal Javu tak na tom nás vozili. Ale svoju motorku nemám. nebezpečná som aj v aute.