a keby som bol nuteny ich pocuvat viac ako velmi zriadkavo, nahodou a bez moznosti opustit miestnost, kde to hra, tak by to asi prerastlo k odporu...zalezi aj od songu, niektore ma vyslovene seru. nastastie, ako vravim, nik ma to nenuti pocuvat, takze mozme ostat pri "ani nie"
@darkkizz a ja nemozem mat svoj nazor? ked je to podla mna shit tak sa vsetci mozu aj posrat a stale to pre mna bude shit pokial tu nebude nieco takeho zanru ako sa paci mne.. ja ziadne CD vydavat v plane nemam, nemam na to prostriedky, ako financne, tak aj hudobne (bohuzial nemam kapelu a za seba zvladnem len gitaru a klavir). a "milujem" agresivnych ludi ktori na ostatnych utocia za to ze maju odlisny nazor.. uz aj minule si na mna zacala utocit ked som prehlasila ze sa mi NEPACI V DOLINACH OD KULYHO. Je to moja vec, pochop to
@malapohroma ja ti tvoj názor neberiem vôbec. Nechcela som aby to takto vyzeralo. Neútočím na teba a niesom agresívna. Nikde som nespomenula že nemáš mať taký názor aký máš. Maj si aký chceš. A pesnička V Dolinách ako taká sa nepáči ani mne, Kuly a Desmod hej ale to je jedno.
Ale serú ma ľudia čo nemajú šajnu čo všetko sa okolo toho točí a IBA kritizujú. To je všetko.
@darkkizz agresivita znamena presadzovanie svojho na ukor druheho, ty mi sice nijako neublizujes lebo toto je len internet ale uz len to ze clovek nemoze mat svoj nazor lebo sa s tvojim nezhoduje je agresivita jednoducho to urcite nie je asertivita co znamena ja mam svoj nazor, vy svoj, ved sme ok a pasivita to uz nie je vobec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
(Tam by bolo aspoň očividné, že ide o číru recesiu)
Ale ja ju mám rada Najmä album Tabletky odvahy
Korec je feťák.
To bude myslím lepšie ako od Tarji Turunen, alebo aj ona spieva zle, falošne, podladene atd. podla teba???
Vôbec by som nepovedala že slovenská hudba je shit, aj ked samozrejme je slabšia ako zahraničná....
Zuzanu Smatanovú znesiem, ale naživo nie....
Ale serú ma ľudia čo nemajú šajnu čo všetko sa okolo toho točí a IBA kritizujú. To je všetko.
"Neútočím na teba a niesom agresívna"
"Som zvedavá na tvoje CD keď nejaké raz vydáš......
To bude myslím lepšie ako od Tarji Turunen, alebo aj ona spieva zle, falošne, podladene atd. podla teba???" - a toto je potom co?