Ahojte, chcem sa vás niečo spýtať ... hlavne dievčat ,či sa vám páči, ak má chlapec na bruchu tehličky . Ja nemám "bachor" práve že mám ploché brucho ako keby som mal tehličky ale nemám tehličky. Chcem na tom popracovať, tak aspoň chcem vedieť, či
mne sa nepacia take velmi vyrysovane tehlicky, len hlavne nech na bruchu nema tuk ani len malinky kopcek tuku, hrozne mi je z toho grcno. vychudnute brucho alebo jemnucke svaly su lepsie.
Skor pevnost ako nadmerny objem vystupujucich tehliciek. Ide mi uz viac o silu a funkcnost, ako o tvar. Ale rozkysnute telo este nikdy nebolo k nicomu dobre.
@mk16 Ploché brucho más pretože más 14 rokov a 90% chalanov v tvojom veku má rovnaké brucho, ked budes mať 30 tak uvidís aký budes mať bachor po zem.....
A inak áno tehličky su super napríklad aj ako obrana ked ti kdosi prijebe do brucha.....
@barky Dajme tomu že o 3 roky už niake bude mať a to ho ochráni aspon na strednej ......
Záleží na tom ako bude makať ak by začal makať uplne každý den tak aj v 15-tich by už čosi mal, aspon proti obrane pred osmakmi ktorý sa ani nevedia traviť do brucha....
Ale myslím že on tak skoro tehličky mať nebude, 90% chalanov v jeho veku posilnuje ale tak že 10 klikov za týžden... -.-
Niektorí maju sťastie že maju také telo že aj "miniposilnovanie" im pomôže ale vacsina je aj tak stále istá...
najviac jebnuté je ked má nejaký 40 kilový chlapec tehličky (čo je mega lahké s takou váhou,lebo tuk mu nezakrýva svaly) a ženy sa idú pojebat z toho,že aký je namakaný lebo pre väčšinu žien tehličky=vymakaný . To nevadí,že fúkne vietor a letí do Mongolska
dnes z treningu keď som šla, tak som dumala žeby sa mi zišli teda resp. pevné brucho, len také náznaky, ako som mávavala...
lebo pasť do uvolneného brucha ako nič moc a kop ani nechcem ucítiť!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
chlapom sa na brucha nepozeram
akoze to chces kvoli dievcatkam..ake je to nunave
A inak áno tehličky su super napríklad aj ako obrana ked ti kdosi prijebe do brucha.....
Záleží na tom ako bude makať ak by začal makať uplne každý den tak aj v 15-tich by už čosi mal, aspon proti obrane pred osmakmi ktorý sa ani nevedia traviť do brucha....
Ale myslím že on tak skoro tehličky mať nebude, 90% chalanov v jeho veku posilnuje ale tak že 10 klikov za týžden... -.-
Niektorí maju sťastie že maju také telo že aj "miniposilnovanie" im pomôže ale vacsina je aj tak stále istá...
lebo pasť do uvolneného brucha ako nič moc a kop ani nechcem ucítiť!!!
Celkovo sa mi nepáčia výrazne svalnatí chlapi. Pokiaľ ma chlap dokáže zdvihnúť a preniesť niekoľko metrov, je dostatočne silný, viac byť nemusí.
strasne sa mi to na chalanoch paci nwm preco