no, konečne tam nezavadzia okno na stavy, dátum, Webky online podľa abecedy, proste tých milión blbostí, ktoré to len zahlcovali. ale práve som zistila, že sa to nedá ľahko nacsskovať a aby to ako tak vyzeralo, musím si vyrábať štyri obrázky a dve veci budú musieť proste preč. plus, ako bolo spomenuté vyššie, už sa nebude dať priamo ísť napríklad na blogy. ale tak zvykneme si podľa mňa.
@9 Podla mna je to tak lepsie, ze tam nie su tie linky. Lebo si na webke iba toho cloveka a nechces tam mat okolo toho ine veci ktore sa webky netykaju. Teraz je to imo take ako to malo byt uz od zaciatku zavedenia noveho dizajnu. A to ze sa niekomu dojebabralo cssko, no tak si ho upravite, dalsi redizajn tak skoro nebude ^^
1. pridaj tlačítko bolo NA CELOM WEBE aj predtým (to že ho ľudia vypínali je druhá vec). Inak zaujímavý nápad dať do tej lišty linky na všetky rubriky, už aj viem ako to spravím... zase mi síce pár ľudí vynadá, ale čo už.
2. tomáš nie je lenivý spraviť zvlášť hornú lištu pre webky, ak tam chcete linky, tak tam prídu.
3. lišta je kompatibilná s webkami, ktoré menili cssko podľa pôvodných pravidiel. CSSko to dokazilo len tým, ktorí pozicionovali plochy a presúvali objekty (čo mimochodom oficiálne nebolo odporúčané v pravidlách), táto lišta sa meniť nebude (resp. pribudne ľuďom možnosť zmeniť si farbu webky, a pokial niekto chce, bude si môcť nastaviť čo v tej lište mať.
Na vyhľadávanie som mal sťažnosti, chcem obnoviť to čo som mal, ja som pravdupovediac dnes v noci vôbec nespal, a chcel som vás ráno potešiť aj vyhľadávaním, ale nefunguje ešte úplne 100%, tak som ho radšej nedal... no nič, vždy keď sa snažím potešiť niekoho tak len mi vynadajú ľudia.
na moju radost sa konecne prihlasenie vratilo do normalu, ten slide mi isiel na nervy, teraz som sice rano patral ako sa ja do svojej webky dostanem, ale stacilo kliknut na ten skaredy ksicht vedla pridania statusu v hornej liste a bolo, tak uz som zasa v obraze, co kde a ako...
trosku je v chrome lave pozadie teaxtarey vyhladavania, presnejsie koniec nizssi asi o 2px, ale to je banalitka...
@tomas nádavať sa bude vždy na všetko,žijeme na slovensku.
Ja som nemal v umysle nadávať konkrétne na tvoju osobu.
Cením si,že tomáš kôli nám nespí a snaží sa veci vylepšovať.
No dobre,tak mi prepáč za moju vulgárnosť a nadávanie,ale prihlásil som sa sem a prvé čo som si všimol bola moja rozhádzaná webka,a nahnevalo a to.
A ešte k tomu nadávaniu,bežného usera ktorý si chce zabirdzovať proste nahnevá keď sem tam zmizne hlavná stránka,a čo-to nefunguje,tak ti nebude písať rady a kritiku,ale začne nadávať
(slovenská mentalita,pamätám si ešte čo si mi o tom písal,tak to ber tak)
ta lista je pekna a farebne si k nej zladit css-ko nie je problem (vid ja)
a k blogom sa dostanete jednoducho tak ze kliknete na obrazok birdz, mate moj birdz a tam sa uz mozete prepnut hocikde..
myslim si ze je super ze sa tomas snazi, vsetky zmeny su len o zvyku a robite z toho koniec sveta, pritom za 2 tyzdne uz ani nebudete vediet ako vyzerala stara lista a stary birdz
a k @13 , tie linky by tam mohli byť v takom štýle,ako tlačítko pridaj,také vyskakovacie "možnosti",a tam by boli tie linky... mňa to teraz len tak napadlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Po B: Niektore hej, ine nie...
Je nepraktická - ťažko sa z nej ide na najnovšie blogy, proste všetko musím vracať dozadu aby som sa dozvedela čo a ako. Nepáči sa mi to.
Bez urážky, to je proste dojebané.
Načo komu bude na každej webke tlačítko pridaj,a nefungujuce vyhladávanie.
Tomáš je asi lenivý spraviť zvlášť hornu lištu pre webky,tak tam otáva tá čo je všade. Bez liniek na nástenku a iné veci ktoré tam boli.
A určite je to nejaký super kód,keď to tak rozjebáva webky.
1. pridaj tlačítko bolo NA CELOM WEBE aj predtým (to že ho ľudia vypínali je druhá vec). Inak zaujímavý nápad dať do tej lišty linky na všetky rubriky, už aj viem ako to spravím... zase mi síce pár ľudí vynadá, ale čo už.
2. tomáš nie je lenivý spraviť zvlášť hornú lištu pre webky, ak tam chcete linky, tak tam prídu.
3. lišta je kompatibilná s webkami, ktoré menili cssko podľa pôvodných pravidiel. CSSko to dokazilo len tým, ktorí pozicionovali plochy a presúvali objekty (čo mimochodom oficiálne nebolo odporúčané v pravidlách), táto lišta sa meniť nebude (resp. pribudne ľuďom možnosť zmeniť si farbu webky, a pokial niekto chce, bude si môcť nastaviť čo v tej lište mať.
Na vyhľadávanie som mal sťažnosti, chcem obnoviť to čo som mal, ja som pravdupovediac dnes v noci vôbec nespal, a chcel som vás ráno potešiť aj vyhľadávaním, ale nefunguje ešte úplne 100%, tak som ho radšej nedal... no nič, vždy keď sa snažím potešiť niekoho tak len mi vynadajú ľudia.
trosku je v chrome lave pozadie teaxtarey vyhladavania, presnejsie koniec nizssi asi o 2px, ale to je banalitka...
Ja som nemal v umysle nadávať konkrétne na tvoju osobu.
Cením si,že tomáš kôli nám nespí a snaží sa veci vylepšovať.
No dobre,tak mi prepáč za moju vulgárnosť a nadávanie,ale prihlásil som sa sem a prvé čo som si všimol bola moja rozhádzaná webka,a nahnevalo a to.
A ešte k tomu nadávaniu,bežného usera ktorý si chce zabirdzovať proste nahnevá keď sem tam zmizne hlavná stránka,a čo-to nefunguje,tak ti nebude písať rady a kritiku,ale začne nadávať
(slovenská mentalita,pamätám si ešte čo si mi o tom písal,tak to ber tak)
a ako vysvetlis moju webku ? nic som na tom nemenil v cssku a ešte rano to bolo okey
» www.birdz.sk/webka/kevin/...
ta lista je pekna a farebne si k nej zladit css-ko nie je problem (vid ja)
a k blogom sa dostanete jednoducho tak ze kliknete na obrazok birdz, mate moj birdz a tam sa uz mozete prepnut hocikde..
myslim si ze je super ze sa tomas snazi, vsetky zmeny su len o zvyku a robite z toho koniec sveta, pritom za 2 tyzdne uz ani nebudete vediet ako vyzerala stara lista a stary birdz
» www.birdz.sk/webka/dejvido/...