primerane mne osobne vadí, keď idem po meste s kamarátkou, ktorá je o veľa vyššia alebo nižšia ale tak ja by som k svojej výške ešte pár cm brala mám 167
krajsie nohy, a mozu viac pribrat a stale sa to na nich nejak rozlozi. zas tendencia mat siroke ramena, sirsi pas a tiez lodicky 42-ky tiez nie su to naj.
ale v poslednom case neviem akymi dopovanymi krucatami sa tie decka krmia, no je strasne vela bab, ktore maju az okolo 180cm. to uz si fakt dakedy pripadam ako na nizsom poschodi
Strácam sebavedomie kks , ja mám len 159 cm teda teraz už asi aj tých 160 ale žeby som raz mala aspoň 170 možem snívať .... vidím v čom je teda problém aspoń
pre mňa je najlepšie to, že na koncertoch vidím v pohode a nemusim nadskakovať alebo byť úplne vpredu aby som aspoň niečo videla samozrejme ak sa predo mňa nepostaví ešte niekto vyšší a tiež že si môžem v podstate obliecť čokolvek a nemusím mať mindráky kvôli postave. Ale tiež nie všetky vysoké baby majú dobré postavy
@xinax aj ja mam 159 cm , ziadna slva , ale pravdu povediac 170 cm by som urcite nechcela mat , tie zeny mi pripadaju ako zirafi , ale aspon takych 165 cm
Ja mam 180 cm a mam len 18 rokov,rodicov mam vysokycb to asi po nich...Niekedy mam z toho nervy lebo chlap sa hlada ozaj tazko pri tajej vyske,mam teraz chlapa ktory je o 4 cm mensi no, ale ozaj ho lubim a nehodlam sa ho vzdat len koli tomu,ze som vyssia,,,ved predsa nebudem si nieco odopierat len preto,ze som sa narodila vysoka,
mno takže ja mám 174 a mám len 14, moja kamoška má asi 160-165 a ona chodí na basket, no a neraz mi povedala že chce mat výšku ako ja, no ja som celkom rada že som vysoká, myslím si že vysoké dievčatá majú naozaj krajšie postavy aj chudšie, ale rozhodne nechcem dosiahnut výšku až 180 napr ako Nicole Kidman, nuž ešte neviem či viac vyrastiem dúfam že nie
ja mám 173 cm a 15 rokov a niekdey sa kvôli tomu cítim fakt strašne ... ale zase nemyslím že to je koniec sveta. veľmi veľa celebrít ma takú výšku a ešte si dajú aj 12 cm podpatky a vsetci ich obviduju. mne osobne sa pacia vysoky muzi takze dufam ze nebude problem a niekde som citala že baby už od 15 nerastú takže dúfam že sa to už zastavilo. PS: pár mesiacov som nenárastla ani o milimeter
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
To len tak na srandu
A áno páčia sa mi vyššie dievčatá. Možno aj preto že som sám vyšší
Vyssie baby su povacsinou stihle , to je na nich sexi.
ale v poslednom case neviem akymi dopovanymi krucatami sa tie decka krmia, no je strasne vela bab, ktore maju az okolo 180cm. to uz si fakt dakedy pripadam ako na nizsom poschodi
A keď sú dosť malé aspoň si nemusia špiniť kolená pri fajke. Ale väčšinou aj tak sedia v parku na lavičke.