ťažko vedieť čo si predstaví každý pod pojmom "veľké"...nie sú cecky ako cecky si myslím hlavne nech neovisajú ako uši kokeršpaniela, lebo to už radšej menšie a pevné
@mielikki ja to viem už dlho! dni života som strávila študovaním bra fittingu a ešte stále si nie som istá, či mám ideálnu podprsenku ťažšie jak fyziálna chémia...
@delica ja som rada, že mám vôbec niečo v mojom maličkom obvode a aj to normálne nezoženiem (ak vieš, kde majú dostupný obvod 60, budem ťa uctievať)
ale proste neznášam, keď sa ma niekto snaží presvedčiť, že JA nemám pravdu, lebo isto som vyhodila veľa peňazí a čakala pol roka na niečo, čo má blbé číslovanie len preto, aby som pri mojom ukážkovom nič mohla vravieť, že je to C (D pri niektorých strihoch)
@mielikki no, majú v M&S ale nie u nás, v Londýne a ESOTIQ (poľská značka tuším) a neviem či u nás ale každopádne v butiku v Poľskom Tešíne majú bežne 60-65, za dosť v pohode ceny, len si ber väčší košíček, sú akési menšie. A inak neviem, ja 65 ešte zoženiem občas.
Raz našla chybne ušitý kus HM, má to dosť malý obvod (a asi aj preto to bolo za 7eur a je to relatívne fajn (nie doko, ale dosť fajn na pomery týchto obchodov)
alebo neviem, veľa plávaj a cvič na hrudník, nech nemáš 60, so 65 sa dá lepšie pracovať naše končiny malým obvodom neprajú
@delica 65 mám jednu a ako vydržím v nej, ale nie je to ktovie čo
a hlavne je ten problém, že pri 65 mám už kostice vcelku pod pazuchami, neviem, čo by som mala robiť, aby som nabrala 5cm vpredu
(plávať som uvažovala, že sa konečne naučím nejako poriadnejšie, ale keď sa mi tak strašne do toho nechce
a viem, že poľské značky mávajú, ale minule som tak objednávala cez český obchod a trvalo to fakt asi pol roka, než došli
asi si niekedy zainvestujem do výletu do Poľska alebo Londýna čisto pre toto.
@mielikki aha...no, po deťoch sa vraj všetko rozširuje a zväčšuje, môžeš skúsiť deti! a to poľsko bude asi lacnejší a istejší výlet... mám rada Poľsko.
Ja už som sa rozhodla, že budem nosiť len nejaké jednoduché bralettky, že tam človek ten košíček ažtak riešiť nemusí... ale zistila som, že nájsť niečo také v malom obvode je ešte ťažšie ako kúpiť normálnu podprsenku
Sa naučím šiť a budem si šiť vlastné...a prešívať nejaké z akcií.
@delica deti nie, radšej Poľsko
ale tiež som dosť naklonená k tomu, že proste načo a ak, tak len nejaké lambádky a podobne, len keď ono to vcelku vidno, že ju nemám a na to nemám ešte odvahu
Tak ked si mam vybrat, tak jasne ze su lepsie vacsie prsia nez mensie/male. Avsak ziaden extrem nieje dobry, takze neplati cim vacsie tym lepsie. Jestvuje hranica po prekroceni ktorej uz to prestava byt pekne, a zacina byt divne a v niektorich pripadoch az smiesne ci nechutne... (pokial ide o umele...) Skor by som povedal ze samotna velkost nieje tak dolezita, ako skor tvar.
Avsak samotne prsia este nezarucuju dame uspech. Takze pokial je niektora tak obmedzena ze si mysli ze zbali chlapa na velke prsia... no mozno takeho debilka ano, no prsia pekne, dostatocne velke prsia su len bonusom, nie hlavnou cenou.
@girasol8 Ale je, je, je a nejdem ti robiť scénu napadla ma veľmi vtipná vec v kontexte Prsia a ty ale nechcem aby si sa urazila tak ti radšej pošlem pusu a budem ticho
Mne sa pacia zenske prsia. Cize aj nejaky ten objem k tomu patri, ale vsetko s mierou. Moje sa mi velkostou velmi pacia a mojim pohladom su akurat. Male prsia by som nechcela mat, aj ked stihlym zenam pristanu samozrejme viac ako umele balony.
ja neviem, to neovplyvním, ani vo velkostiach sa nevyznám a ani to neriešim. ... neviem veď to máš jedno nie, ved pozeráš na celkový vzhlad a nie na velkost neviem čoho... ked sa ti celkovo páči, a rozumiete si, tak ju nepošleš do riti pre takúto vec... Ja ale určite viem povedať jednu vec čo sa mi nepáči. Súvisí to s prsiami, ale nie s ich celkovou veľkosťou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ale proste neznášam, keď sa ma niekto snaží presvedčiť, že JA nemám pravdu, lebo isto som vyhodila veľa peňazí a čakala pol roka na niečo, čo má blbé číslovanie len preto, aby som pri mojom ukážkovom nič mohla vravieť, že je to C (D pri niektorých strihoch)
Raz našla chybne ušitý kus HM, má to dosť malý obvod (a asi aj preto to bolo za 7eur a je to relatívne fajn (nie doko, ale dosť fajn na pomery týchto obchodov)
alebo neviem, veľa plávaj a cvič na hrudník, nech nemáš 60, so 65 sa dá lepšie pracovať naše končiny malým obvodom neprajú
a hlavne je ten problém, že pri 65 mám už kostice vcelku pod pazuchami, neviem, čo by som mala robiť, aby som nabrala 5cm vpredu
(plávať som uvažovala, že sa konečne naučím nejako poriadnejšie, ale keď sa mi tak strašne do toho nechce
a viem, že poľské značky mávajú, ale minule som tak objednávala cez český obchod a trvalo to fakt asi pol roka, než došli
asi si niekedy zainvestujem do výletu do Poľska alebo Londýna čisto pre toto.
Ja už som sa rozhodla, že budem nosiť len nejaké jednoduché bralettky, že tam človek ten košíček ažtak riešiť nemusí... ale zistila som, že nájsť niečo také v malom obvode je ešte ťažšie ako kúpiť normálnu podprsenku
Sa naučím šiť a budem si šiť vlastné...a prešívať nejaké z akcií.
ale tiež som dosť naklonená k tomu, že proste načo a ak, tak len nejaké lambádky a podobne, len keď ono to vcelku vidno, že ju nemám a na to nemám ešte odvahu
Avsak samotne prsia este nezarucuju dame uspech. Takze pokial je niektora tak obmedzena ze si mysli ze zbali chlapa na velke prsia... no mozno takeho debilka ano, no prsia pekne, dostatocne velke prsia su len bonusom, nie hlavnou cenou.