Ja si píšem, volam a stretavam sa so svojim ex. Myslím, že môjmu priateľovi to neprekáža.Poznajú sa aj osobne a vie, že s ex. mame vzťah ako brat a sestra.
A preco by mi to malo vadit? Aj ja si pisem s byvalymi aj sa s nimi stretavam a co je na tom? Mam byvalu ktora je moja spriaznena dusa a nikomu nedovolim aby mi s nou zakazoval pisat a stretavat sa Bud to priatelka pochopi alebo sa s tym zmieri
ja byvalu svojho frajera totalne totalne najviac zo srdca nenavidim .. som typ cloveka ze aj ked mi dakto nesadne mam ho rada ale su 3 ludia ktorych nenavidim ako sa to len da a ona je jedna z nich ..
riadim sa tym ze nie som diktator a nemam pravo zakazovat frajerovi s kym sa kamosit pisat si a pod keby to moj frajer robil ze by si s nou pisal nezakazala by som mu to dala by som mu jasne na javo ze sa mi to nepaci a som s toho smutna a ako ho poznam prestal by .. podla mna by si sa snim mala o tom iba porozpravat povedat mu preco sa ti to nepaci a pod ..ale to uz musis vedet iba ty sama lebo je mozne ze sa ti to nepaci iba preto ze je to jeho byvala ale mozno sa ti to nepaci preto lebo si myslis ze ho furt chce a chce ti ho zbalit prehodnot si preco sa ti to nepaci a podla toho konaj a ak ta on naozaj lubi a chce ti len dobre pocuvne ta .. ale nezakazuj mu to iba sa snim porozpravaj bud pochopi abo ne
to sa asi nepáči nikomu,ale tak ani nikomu nič zakázať nemôžeš...je to len jeho rozhodnutie...tak ak ti na ňom záleží tak sa s ním normálne porozprávaj,ale určite mu nič nezakazuj... ide o dôveru a veci s tým spojené...
mno... ved pisat si mozu, pokial je to pisanie v ramci udrzovania normalneho vztahu, lenze tebe asi neukazuje o com si pisu, a ked ti to aj povie, neviem, ci by som mu dokazala 100% verit. Ale hej no...dost zavisi aj od toho,ako ho berie byvalka...
tak-ex mojho priatela je moja naj kamoska...nerozisli sa prave v dobrom,ale pocase sa kvoli mne snazia spolu vychadzat, takze mi vobec nevadi, ked si spolu pisu...vcera napriklad rozoberali darcek pre mna,takze to ma aj svoje vyhody
nie nepacilo ale musis sa pozret do seba ci mu veris ze su len kamosi alebo nie. Ak mu verís tak si sadnite a poroprávajte sa nech si pisu ale nech nemaju spolocne tajomstva a podobne. Vzdy ti to bude vadit ale ak mu veris tak mu povedz nezakazujem ti to ale chcem aby si vedel že sa mi to nepáči a že som proti tomu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
riadim sa tym ze nie som diktator a nemam pravo zakazovat frajerovi s kym sa kamosit pisat si a pod keby to moj frajer robil ze by si s nou pisal nezakazala by som mu to dala by som mu jasne na javo ze sa mi to nepaci a som s toho smutna a ako ho poznam prestal by .. podla mna by si sa snim mala o tom iba porozpravat povedat mu preco sa ti to nepaci a pod ..ale to uz musis vedet iba ty sama lebo je mozne ze sa ti to nepaci iba preto ze je to jeho byvala ale mozno sa ti to nepaci preto lebo si myslis ze ho furt chce a chce ti ho zbalit prehodnot si preco sa ti to nepaci a podla toho konaj a ak ta on naozaj lubi a chce ti len dobre pocuvne ta .. ale nezakazuj mu to iba sa snim porozpravaj bud pochopi abo ne