Odoslalo to skor jak som dopisal.
Este raz..
Kedze je ram väčšina ľudí na strane Kima, tak po jeho páde by sa našiel niekti podobny jemu, co by prevzal moc.
Ak by sa tam "dosadil" niekto pro-západný, nastala by asi anarchia, alebo nieco také, rôzne gangy a skupinky by obsadili určite teritoria a krajina by de facto prestala existovat, iba by sa to tak sililo, a nejake uzemie by bolo fakt západné.
Nieco ako v Libyi.
V 90-tych rokoch to na pád režimu začínalo vyzerať,ale pomoc od USA zachránila režim. V podstate si udržali svojho strašiaka,ktorý im svojim spôsobom vyhovuje. Pre všetkých svedkov Smatanových: táto informácia nie je z nejakého proruského konšpiračného webu,objavila sa aj v médiách hlavného prúdu,naposledy v časopise Život v rozhovore s jednym mužom,ktorý žil v Severnej Korei. Nechce sa mi to teraz hľadať,vygooglite si ak máte záujem.
@riddler Prekvapivo som o tejto zaujímavej teórii nevygooglil nič, zase ako s tým citátom Malmstromovej. Bol by si taký láskavý a podkladal tieto svoje šokujúce antiovečkovské tézy nejakými odkazmi? Lebo toto nikam nevedie, seriózne. Buď to dolož alebo to vzdaj proste, pls.
@riddler Aha ok, našiel som článok a sorry, ale ako toto je podľa teba dostačujúci zdroj na tvrdenie, že USA úmyselne zachránili režim, aby si "udržali strašiaka"? Keď nejaký týpek povie, že sa "možno" toto stalo? Takto sa s informáciami nepracuje.
@ryu4 každá veľmoc na expanziu potrebuje nepriateľov a negatívne vzory,ktoré môže ľuďom ukazovať, kľdr je nato vhodný adept. Ale netvrdím,že každý tomu musí veriť,nech si každý spraví svoj názor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Este raz..
Kedze je ram väčšina ľudí na strane Kima, tak po jeho páde by sa našiel niekti podobny jemu, co by prevzal moc.
Ak by sa tam "dosadil" niekto pro-západný, nastala by asi anarchia, alebo nieco také, rôzne gangy a skupinky by obsadili určite teritoria a krajina by de facto prestala existovat, iba by sa to tak sililo, a nejake uzemie by bolo fakt západné.
Nieco ako v Libyi.
Rovnako ako Kim cong il-a, ktory ked umrel tak miliony severokorejcov s placom na jeho pohrebe..