Chcela by som si poodrezávať postupne všetky prsty na rukách aj nohách. Potom by som si asi aj tie končatiny odrezala. A takou čerešničkou na torte by bol asi kopanec do hlavy koňom.
mňa celkom zaujímalo, čo človek cíti, keď mu zotnú hlavu. kedysi bežný spôsob popravy. aké to je nemať telo? nemôcť sa nadýchnuť? ako dlho ten človek ešte vníma?
@0l a ešte ma napadlo..keby ste mali k dispozícii jedno telo, živé telo (nevedeli by ste kto to je, odkiaľ je a žiadny vzťah by ste k nemu nemali) dokázali by ste si na tom tele takéto veci vyskúšať, keby Vám to niekto v "bielom plášti" prikázal???
Ja som už párkrát spadol zo schodov (teda vlastne raz to bolo z rebríka, ale padal som po ňom akoby to boli schody ) a zásadne ma nič nebolelo, len som sa musel pár sekúnd spamätávať ...
tiez by ma zaujimalo to co @george90 ale zazit by som to chcel keby to bolo mozne tak ako bolo uvedene v prvom prispevku: "s možnosťou zabudnutia na tú bolesť (a vyliečenia) o pár okamihov neskôr"
ja by som sa na tom mrte zabavil... by som mucil hodiny, rozrezaval, znasilnoval, nakoniec uplne ztiahol z koze, uvaril veceru.... AAAAAAAAAARGH rampageeeeee!!!! KOKOS ze vytiahnut z hrude este bijuce srdce!!! TO BY BOLI FOTKY aaaaaaaaa
až prestaneme cítiť bolesť bude to znamenať že už nežijeme,...ale nechcela by som skúšať nič.žiadnu bolesť, pretože som rada ak ma občas nič nebolí kedže som nemotorný človek čo furt do niečoho vráža a padá a pod.výsledkom sú vždy odreniny a modriny,a ked je zlý deň pre reumatikov ako som ja tak ani nevstanem pre bolesť z postele,....takže nie vdaka,...
hm....ja som už zažila všeličo, zašívanie bez anestézy, zlomenina, popáleniny, pády zo schodov, strelila som si do nohy....všeličo ...takže by som asi brala zistiť, ako bolí odťatie hlavy ...ale samozrejme, poriadne, nech ma prijmú do bandy bezhlavých, nie ako chudák Takmer Bezhlavý Nick
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
nic neboli velmi
Vivisekciu, dekapitáciu, brutálnu otvorenú zlomeninu, ukrižovanie..
ale zažiť by som to nechcel.
@kaylee nijak zvlášť to nebolí (prinajmenšom mňa), len tri týždne so štípajúcim pľuzgierom..ech
Bez ničoho, len tak skočiť si z mrakodrapu.
a inak... hmmm, asi by som si chcela prerezať peru žiletkou
Chcel by som zazit ake to je narazit v 250Km/h , padnut z 5kilometrov , odseknuta ruka mecom , a postrelenie od Ak47
@krvaaa pád z výšky..mňamky ..by som aspoň zistil, či sa mi naozaj odohraje pred očami celý môj doterajší život..
@majuri niečo ako skončiť pod hrubou vrstvou ľadu bez kyslíku??..
@narazuvzdornaa @12
videla si Taxidermiu? tam týpek praktizoval na sebe vivisekciu ukončenú dekapitáciou
ja by som sa na tom mrte zabavil... by som mucil hodiny, rozrezaval, znasilnoval, nakoniec uplne ztiahol z koze, uvaril veceru.... AAAAAAAAAARGH rampageeeeee!!!! KOKOS ze vytiahnut z hrude este bijuce srdce!!! TO BY BOLI FOTKY aaaaaaaaa
alebo také dačo