Už vyše roka som nebola u kaderníka lebo som si chcela nechať narásť dlhé vlasy no o veľa mi nenarástli iba čo mi zredli a veľmi mi padajú Podľa mňa ich mám o polovicu redšie ako som mávala.. zvyknem si ich žehliť alebo natáčať a používam rôzne masky
mala by si si kúpit ZINOK, ako výživový doplnok...a nejaký šampón proti vypadávaniu vlasov...ak ani to nepomôže, jediná možnosť zabrániť vypadávaniu je ostrihať sa nie dohola, ale nakrátko niektorým nie je súdené mať dlhé vlasy
sú redšie len aj korienkoch, alebo len na konci? lebo ten druhý prípad je úplne bežný, (vlasy sa lámu a tak) a k tomu vypadávaniu.. na jeseň údajne vlasy viac padajú
mne vypadavali vlasy lenze trocha inou formou ja som ich skoro rovnako huste ale mne sa robili kruhy na hlave no dotera sa nevie preco doktorka mi dala taky specialny sampon zinok tiez pomaha alebo staci sa len ostrihat
@mielikki súhlasím s tým lopúchom...dá sa v bežne v drogérii kúpiť taká malá vodička z výťažkami z lopúcha, používam to a dosť mi to pomáha teba to vyskúšať
navštív kaderníčku, tá ti povie viac a dá aj nejaké rady. Ani podstrihnutie končekov vlasov po takom dlhom čase by nebolo zlé. A taktiež viem, že v kaderníctvach majú kvalitnejšie prípravky na ošetrenie vlasov. Môžeš si kúpiť
po prvé v zimných časoch rastu vlasy pomalšie a viac su zatažené,strihanie s tím moc nemá spoločné,masky možu len prospievat možno je to tým čo papáš skus viac ovocia a rýb
mne tiez padaju a ku kadernikovi chodim. osobne mi to nevadi ale nasich vytaca ze kupelna je plna vlasov /dlhych ciernych / skus ten zinok ja si ho davam a nic ani ked som sa pristrihla tak nato kaslem a vlasy upratujem. nezehli si ich strasne to nici a chod ku kadernicke ona ti nejako poradi /inak nechodit vobec ku kadernicke neni dobry sposob ako si nechat narast vlasy potrebujes predsa udrziavat nejaky tvar/
Nie je to dĺžkou, skôr mechanickým a chemickým poškodením.
A možno psychikou, mne donedávna tak vypadávali, že keď som si vyzliekla tričko, na chrbte som mala takmer toľko vlasov, čo na hlave..Potom som sa dala dokopy a prestalo to samo.
mne vypadavaju tiez vlasy... u kadernicky som da sa povedat este nebola...moje vlasy su dlhe po pas a velmi huste....nechcem si ich nijak skracovat lebo viem ze by som to lutovala.....skus si vlasy nejaky cas nezehlit a zajdi do lekarne tam ti urcite uz nieco poradia....
@carrya - tak ked si ich zehlis a natacas a neviem co davas necuduj sa,zehlenim sa najviac nicia vladsy a ak si ich fenujes a este teplym vzduchom tak to sa ani necuduj,ja enchodim ku kadernicke uz asi 4 roky a mam ich dlhe po pas,takze tym to nie je ,no vlasy ti zas tak extra rychlo nikdy nenarastu ,no a samozrejme ze by si si ich amla pravidelne zastrihavat,staci konceky, a pouzivat sampony proti vypaavaniu a skor take tie prirodne a urcite ti asi chyba nejaky vitamin,nemas nahodou aj zle nechty ze sa ti zle lamu? lebop vacsinou to je tak ze kto ma slabe enchty ma slabe aj vlasy,tak v prvom rade si ich nefarby tak casto ,teda ak si farbis,tak si skus farbit tak po troch mesiacoch a nefenuj ich v ziadnom pripade,no mozno tak studenym a miernym vzduchom a z dialkym,ale to sa ti skor uschnu ked si ich nechas len tak sam eod seba vyschnut a zehlenei,no tak to dost nici ,takze si ich skus nezehlit,aspon en tak casto a skus meisto toho nejaky dampon alebo gel na vyrovnanie vlasov,ono to aj pomaha,ale enbudes ich mat asi uplne brutalne rovne a sksu prestat pouzivat laky,gely a podobne picoviny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ja osobne chodím ku kaderníkovi raz do roka a nič sa mi nestane- sú zdravé.
Môže to byť šampónom.
A cez jeseň minulý rok vypadívali vlasy šialene aj mne. Asi týždeň. A som si kúpila v lekárni šampón proti padaniu a pomohlo to.
a hlavne si ich neumývaj každý den to nieje dobré
A možno psychikou, mne donedávna tak vypadávali, že keď som si vyzliekla tričko, na chrbte som mala takmer toľko vlasov, čo na hlave..Potom som sa dala dokopy a prestalo to samo.
Nič si z toho nerob, je to súčasť ľudského života.