poznam vela takych , vela vela ludi rovesnikov ktori dokoncili pred dvoma rokmi skolu a nevedia co dalej, stale hulia na sidliskach , nemaju poriadnu stalu robotu, nezalezi im na tom, davaju pervitin, ojebavaju rodinu... je to hnusny fenomen doby, su dole a ani si to neuvedomuju ze to vsetko kvoli tomu aby mal drogy
Jejda.. ja teraz neviem, ci ste tu polovica doteraz reagujucich ludi celkom nechapavych, alebo co. Vsak sa pyta, ci uz tu niekto bral drogy a o co vsetko pri tom prisiel, alebo tak (dufam, ze to chapem spravne .
A kvoli drogam nie, kvoli inym veciam ano. A mozno na tom bolo najhorsie, ze som este aj triezva bola .. Ale ticho.
bolo to myslene metaforicky ale v poriadku,zaujima ma, ci tu z vas naozaj niekto presiel tazkym obdobim, ked padol kvoli drogam az na dno, no napriek vsetkemu vstal a dokaze s tym vystupit, otvorene vyjadrit svoju skusenost
PLanujem tocit dokument a hladam ludi, ktori boli drogovo alebo aj inak zavisli..
tak fajn..dudam ze podam aspon aku taku odpoved na tuto temu...kratky vystizny nazov a kto dacim takym presiel vie o co ide...napr. ja som zacala so somarinami asi v 13-14tich?nic strasne,ziadne prehananie..len tak pre zabavu,zo zvedavosti...ludia sa zmenili, partie sa rozpadli, prisli novi ludia, nove partie, ich nove styly zivota...samozrejme nove drogy..ako inak...dostala som sa aj ja do toho...zo zaciatku pohodka..nijaka zvlastna zavislost...ked niekto nieco mal dala som si,nebola potreba kupovat alebo shanat na to keš....no teraz vidim ze ma to akosi vtiahlo, aj ked sa snazim proti tomu bojovat nejak sa neda...tazsie je si povedat nie ako zohnat peniaze na to co chcem...ako viem ze nie som na tom este tak strasne zeby sa s tym nedalo bojovat no ja asi nechcem...aj napriek tomu ze mi to pokazilo nepriamo vztah s uzastnym clovekom, pokazilo mi to skolu (co dufam ze ju uspesne o chvilu skoncim), pokazilo mi to skvele priatelstva z minulosti a "upevnilo" falosne priatelstva s ludmi co som doteraz nepoznala..tak asi sa neprinutim s tym nejako zvlastne bojovat...asi len cakam na ten okamih kedy stratim vsetko a potom dakedy si precitam tento koment a chytim sa za hlavu ze nemala som sa vzdavat, ved tolko dolezitych veci mi este ostalo...asi az potom ked nebudem mat nic si toto uvedomim ze v podstate som mala este vsetko...no uz bude neskoro
ja som mala narodky 14 rokov a tak som si povedala ze to treba oslavit a sme cela partia sa poskladali na grass .. no najprv to bolo raz potom 2 krat 3,4,5 a ten piaty krat sme si to dali pred skolou ze si trosku pobyt v skole sprijemmnime ale to bola chyba pretoze sme to trosku prepiskli a boli z nas v skole trosky.. snazili sme sa ovladat ale nedalo sa nesmiat aj v nevhodnych situaciach a odveci poznamky si vsimla aj nasa triedna .. ona vedela ze sme toho schopni a tak to zacala vysetrovat.. nakoniec z nas vymamila ze sme si dali travu a zavolali rodicov do skoly .. mali sme mat 2 zo spravania .. ale to by som bola este rada.. ked o mesiac po nas prisla kriminalka do skoly ze na nas podali trestne oznamenie neznama osoba.. zacalo sa to vsetko vysetrovat kazdy 2 den bola v skole kriminalka mi sme samozrejme boli policajnej stanici .. odobralli nam vzorky mocu no nastastie sa nic nepreukazalo(neviem akym zazrakom) a nic nam nemohli dokazat .. na vysvedcku sme mali jednotku zo spravania a na policii sa to este neuzatvorilo ale nebudeme mat nic ziadne nasledky .. bola to riadna facka od zivota a uz nic take nechcem zazit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
@etelnair
A kvoli drogam nie, kvoli inym veciam ano. A mozno na tom bolo najhorsie, ze som este aj triezva bola .. Ale ticho.
No a ja konkrétne som stratila isté veci, kvôli alkoholu...
PLanujem tocit dokument a hladam ludi, ktori boli drogovo alebo aj inak zavisli..