kedy sa nechat prvy krat vyprstovat chalanom? chcem mu dokazat ze ho mam rada a myslim ze toto by bol dobry dokaz, lenze bojim sa. tak kedy kde? poradte........ pls
Chalani len jej dajte! mate pravdu ak mu chce dokazat ze ho ma rada, tak to urcite nedokaze tym ze mu dovoli strcit jej tam prsty. A inak preco by mu mala nieco dokazovat!?
Myslim si ze prstowanie, fajka a podobne wobec nie su dokaz lasky, laska sa nema dokazowat, laska sa ma preziwat aaa myslim si ze 14 rokow je dost malo na prsty (fajku atd), skus pockat a ak spolu aj tak wydrzite tak to bude dokaz wasej lasky. Nehoworim ze sa mate na seba len pozerat, ale skuste mysliet aj na nieco ine, nez je sexualny pozitok a uwidis ze was wztah tak bude krajsi
Tommyhot...wau..ty to teda vies povedat..mne by si prehovoril normalne do duse.. klobuk dole pred tebou naozaj mal dotycny pravdu pockajte mate ete cas..vsak sama vidis aku absurdnu otazku si polozila ze ti nevie nikto na nu odpovedat..porozmyslaj nad tym...ak ta ma rad tak takto sa laska nedokazuje
Nikusik71, kujeeem ale nerob bo budem ete namyslenejsi nez som
A nejde o to ze nikto newje na to odpowedat, ide o to ze na to sa neda odpowedat..
Simuska: Ale ak mu aj tak chces dokazat ze ho mas rada, tak si spolu sprawte pekny wecer abo co, swjecky, wecera, dobry filmik a mas to wybawene spraw njeco z coho budete mat obaja radost
zipper:suhlas...odkedy je net vela ludi nema vlastnu hlavu
simuska:podla mna si este mlada na taketo veci,ako prepac,ale ja ked som mala tolko co ty,tak som sa nad tym vazne nezamyslala.laska sa da dokazat aj inak a ked tvoj drahy chce od teba prave tento ,,dokaz lasky" tak je troska egoista,i ked keby som bola chalan,tak by som si priala nieco ine.no to je jedno...ked mu staci len to..
aj ked si myslim,ze este si mlada,urob co uznas za vhodne a do nicoho sa nemozes nutit ked neces
Musim s vami vsetkymi suhôasit,to je pekna blbost a vies ako ta fajka,prstvanie ci co dopadne?Nabazi sa a koniec,vzdy je to tak,tak nedufaj v zazrak,je to pekna blbost,ale ak to naozaj chces,tak urcite nie tam,kde vas najdu rodicia a nie cez den,aj tak si myslim,ze si na to primlada....
Odmietni ho,a ak to neznesie,tak sa nanho vykasli,aj ked viem,ake je to tazke,a kolko ma vlastne rokov?Pokial nebude nejaky nezny,tak ten prvy sex ta bude mrzietcely zivot.
jej, tu sa zase rieši dilema "14-tka si myslí, že jediný dokaz lásky je rozhodenie nôh".. aaa, bože, ak to chceš, tak to urob.. ak nie, tak nie...
ale ak môžem poradiť, počkaj chvílu.. nie preto, že "si príliš mladá.." ale počkaj si, či ho to s tebou bude baviť aj o týžden, dva, mesiac.. či nie je s tebou len kvôli tomu.. hm?
mojinkovia kao som taq čítala všeci ste jej tu len dokazovlai že ej primladá a že tym mu nič nedokaže...ale dobre a čo vás dotoho?ked jej nechcete pomoct atq sem nepíšte ona žiada iba to kde a kedy..nič viac!taq jej dotohoo nekibicujte je to jej vec
Nechapem preco sa 14tky tak krwopotne zastawaju jedna druhej? Wed chcete rady a ked wam ich dame tak potom do nas furt len picujete ze jaky sme powysenecki.. A este sa aj budete hadat jake ste inteligentne a skusene.. Powedzte co je na tom inteligentne ked chce frajerowi dokazat lasku tym ze sa neha wyprstowat? Wed je to padnute na hlawu, ale samozrejme mi, ktori uz mame nieco za sebou sme len kokoti ktori maju predsudky. Ano ano len ma secky 14tky spicujte wed nic ineho sa od was ani ocakawat neda..
Tommyhot - suhlasim...neviem co sa to tu deje s vami baby...zacina mi byt popravde zle s toho co tu pisete...Nemate ani potuchy o nicom, ani o zivote, ani o laske. Laska je pre niekoho to najkrajsie co moze existovat, pre niekoho najvacsia bolest na svete. To co tu predvadzate podaktori, nema s laskou nic spolocne. Skuste sa zamysliet, ale ozaj zamylsliet preco chcete vsetky tak strasne rychlo vyrast...Neviem nedava mi to ziadny zmysel ze chcete ludom dookola dokazat ze ste mali sex alebo ze vas ,ako to vy nazivate, -priatel- preprstoval?? A specialne pre Daduligg: Forum je na diskusiu...v podstate sme povinny do toho kecat... Uprimne tuto stranku mam otvorenu prvy krat a asi aj posledny... Na veku ozaj nezalezi ked ide o lasku ale zalezi na tom ci to ozaj laska je a na to potrebujete zopar skusenosti sklamani a kopancov do zadku od celeho sveta...A mi nevravte ze ste to co i len jedna co ma menej ako 18 zazila...Ak ano som ticho a nepoviem viac ani slovo...Ak nie skuste sa nad tym zamysliet. tot vse citim sa teraz sice trochu ako moja mama, ked som bola vo vasom veku ale co uz...asi som stara aj ked mne to tak nepripada
Altreya, spravna rec. Ani ja nechapem naco chcu byt hned vsetky dospele...
Jaaaj v ich veku som mala ine starosti ako to ci sa mam nechat vypalcovat od frajera. Vlastne v 14-tich som ziadneho nemala a ani som nechcela mat. Radsej som sa isla bicyklovat alebo tak....
Inak ako mozu byt take hlupucke, ked si myslia, ze sex je prejva lasky? O.k moze byt v stabilnom dlhodobom vztahu ale nie v tej podobe, ked mi nedas tak ma nemas rada. Mam skor na mysi, to fyzicke a dusevne prepojenie. Lenze v ich pripade ide iba o to, ze si chlapec zasunie. Babeny su happy, ze mu dokazali ako veeeelmi ho miluju a on je rad ze si vrzol.
Ale vazne neviem co sa to s tou mladezou deje. Seeegra ma 15 a pred par mesiacmi mala prveho frajera. Tak padli nejake bozky a tak ale nechala ho lebo vraj je to debil a na chalanov ma veeeela casu. Rozumna to rec. Sikovna je ako jej starsia sestra
A okrem toho v nasom meste tych chalanov vela nie je. Teda... vacsinou sa jej pacia chalani 18 a viac.... saaaak ale to su potom uz vsetko moji ex spoluziaci a tak...xi xi xi...
ale ved jej tu nenadavjte..nemohli by ste jej to povedať nejak normálnejšie ako ty priblbe decko nemaš nato vek nič mu tym nedokažeš?nehovorim že to tu niekdo napisal taq ale no mne by to určite nepomohlo keby mi niekto niečo podobne napisal..šaq skuste nejak že no on by ťa mal lubit aj bez toho a jeden človek čo tu povedla taq dobre čo sa mi lubilo bol tommyhot..nevjem to s ami lubilo čo napisal
daduliqq: no diky.. akoze fakt kazdy tu ma na mna nejake pindy... a myslim ze to nebude kvoli tomu ze chce len to..inac by so mnou netahal rok aj tri mesiace!!!
Simuska:ale vieš noved to je na tebe ako sa rozhodneš ale ked sa rozhodneš že to nechceš,taq mu to povec a ak povie no dobre newadi taq ťa ma naozaj rad ale ked ti da kopačky znamena to že ten rok a 3mesiace sa ťahal zato s tebou len pretoto
tommyhot: šaq ale nemuseli na seba pozerať ale nemuseli robiť veci ako prstovanie a taq
kazdy ma svoj nazor....takze...by si si aj ty mala utvorit ten svoj..a nie to pisat na fora ale ved poho ked uz si to napisala ...co ste tebou? iba ty najlepsie vies kedy je ten spravny cas....iba najlepsie viec ci toho cloveka lubis...ak ho lubis a myslis si ze je to spravne...tak to potom sprav... to je moja rada
umrel som zabite ma z lopatu po hlave 15 mesiacov chodis s chalanom a este ta ani nevyprstoval ani ty si ho za cikulu nechytila ze ? hovor vies komu mrtvym mackam na dvore ty kokos mam dost prveho pol roka ste sa pokusali chytit sa za ruky a dalsieho pol roka ste sa dostali na bozky a teraz uz je na case sa dotknut cikule a picqy ? akoze nic proti tomu chalanovi ale to je trestne to je tyranie zvierat bud je ten chalan tak strasne spatny alebo tak strasne jebnuty ze je este stebou vobec nema komplexy chalan ? odletel som
Matqo ty by si si mal precitat nieco o nettingu a pettingu a potom tu rozpravat o "sexiku"v tvojom veku su xlapci radi ked im holy dovolia..."zasmradit si"paprcky...
Simuska nevem aky mas s tym xalanom vztah aky je ci mu vobec doverujes..ale podla mna ked sa na to takto pytas cudzix ludi a tvrdis ze je to dokaz lasky..je to dost zcestne.....uvedom si ze najprv to musis xciet ty! musis si byt ista tym co xces a pardon ale to ci sa pred niekym vyzlecies , dovolis mu robit s rukami co on xce alebo mu rovno das....to je jendo nezalezi na poradi....proste to bude daky krok a ci vpred alebo do priepasti lebo sa budes potom sama pred sebou hanbit je uz na tvojom uvazeni..ale prosim ta ! ece raz-dokaz lasky???? to taketo shity mozno v oplodnovakox a telenovelax ale nie v real zivote..to uz radsej sprav koli experimentu ako toto....
Tommyhot : nerobim to casto ale musi sa ti uznat fakt ze aspon v tomto hovoris pravdu ...
Simuska : si myslis ze ostane len pri prstovani ??? Sk nie prvy krat tak na 10 ta dostane a potom ta posle do riti stoji ti to zato ??? mozno aj tak si aspon daj predpisat antikoncepciu alebo sak nejsi uplne blba - alebo chces v 14 kocikovat ???
okrem ineho laska sa dokazuje uplne inak a nie tym zlato lubis ma ? ano, tak rozkroc naruc - sak to je konina jak tram uvazuj...
to ked po tebe bude dalsi chalan chcet dokaz lasky tak mu das ??? predpokladam ze nie...
ak ta lubi pocka aj pol roka, rok a vlastne do tedy dokedy to nebudes chciet ty sama...
Ahoojte dnes idem prvy krat prtovat moju milu a esto som to nerobil, poradily bi ste mi aku ju uspokojit a aby sa jej to pacilo a aby som jej neoblizil ? ? ?
dalsi To idete podla nejakeho harmonogramu ci co? Mam 14 tak teraz prstovanie. V 15 bude oral a v 16 sex ci co??? Ad jedna na takuto otazku sa odpoveda neda. Ked s tym uz zacinas, tak by si mohol vediet, ze kazdej sa paci neico ine a navod typu: najskor ukazovak po lavej strane potom prostrednik po lavej ... neexistuje!
Uz chapem preco Tommyhota vzdy vytocia niektore otazky...
boze ja na mieste tvojej matere by som ta strcil do klastora ja inak nechapem, ved to je chore ked taki prckovia myslia na take veci, ved to iba v ciganskych osadach uz tehotne su
myslim ze existuju aj ine moznosti ako mu sdokazat lasku... ale sak je tžo na tebelen aby potom necel estevniecdo viac a potom sa ho uz nezbavis to mi ver
moj nazor nato je ,ze takto sa laska nedokazuje...Samozrejme kazdy ma svoj nazor nato ,ale tak je 1000omnoho krajsich sposobov ako dokazat lasku niekomu koho milujeme...
poviem to takto: nosis hlavu na krku.. tak ju pouzi.. si slobodnaa... rob co ces.. a co uznas za vhodne a riad sa podla seba...
za dalsie.. nemyslim, ze je to zrovna dokaz laasky.. daa sa dokazovat aj krajsie.. tak skor by som povedala.. ak toto ces riesit.. tak to neber ako dokaz laasky.. ale skor ako nejaku fyziologicku potrebu.. napr. abo ze cete skuusat nieco nove.. tak ako samozrejme ze to suvisii s laskou.. saak hadam bys i to nedovolila nejakemu magorovi, s kt. nic nemas..
je to siice zvlaastne ze po 15 mesiacoch nic.. aale tak ja vas nepoznam.. nevem co je pravda a co nije.. a ak je pravda co pises tak si na tom ete dobre.. poznaaam dooost priipadov.. totalne kurvy a maa to 12..13.. cize tak..
aa na zaver: radsej nabuduuce popremyslaj sama ako das takuuto debatu.. taak enjoy
Samozrejme ! Ked teraz vsade zuri AN1H1, tak je hygiena obzvlast na mieste. Pouzitie anti-bakterialneho mydla a manikura by mala byt samozrejmost.
Tiez odporucam odlozit vsetky doplnky a bizuteriu ( prstene ) aby sa nahodou niekde nestratili ! Ak si chces byt 100% ista pouzite ( OBAJA ) elasticke gumene rukavice.
Pozitok sice bude otazny, ale hygiena je prvorada !
Ale myslim, ci to nebude hlupa otazka sa opytat mojho partnera, ci si umyl ruky alebo ze si ma umyt ruky, pred tym nez k tomu dojde proste vzdy sa pred tym umyvaju ruky ?
No ved, ako ja si to neplanujem na nejaky konkretny den, dokonca hodinu ..ja sa len chcem informovat, lebo som s mojim partnerom uz 4 mesiace, a nebola by som prekvapena kebyze k tomu dojde
no.. JA mam 13 rokov a nechala osm sa preplacovat od chalana.. najprv to bolo dobre.. ale potom t chcel stale viac a viac.. ale ja som ho mala rada tak som mu nechala.. do kopy to bolo asi 43 krát.. takže tak moja je o už len na tebe urobis to raz bude to pokracovat.. k fjaceniu,honeniu.. a taQ.. ae ak sa das tak to nehovor nikomu.. lebo budu o tebe vraviet take reč divne..hlavne tie abby co to namali.. lebo si budu mysliet ze su nejaka ku*va.. chps nie.. tak radsej tiško..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
92 komentov
A nejde o to ze nikto newje na to odpowedat, ide o to ze na to sa neda odpowedat..
Simuska: Ale ak mu aj tak chces dokazat ze ho mas rada, tak si spolu sprawte pekny wecer abo co, swjecky, wecera, dobry filmik a mas to wybawene spraw njeco z coho budete mat obaja radost
(aj ked nic proti prstovaniu, ja sa nebranim )
simuska:podla mna si este mlada na taketo veci,ako prepac,ale ja ked som mala tolko co ty,tak som sa nad tym vazne nezamyslala.laska sa da dokazat aj inak a ked tvoj drahy chce od teba prave tento ,,dokaz lasky" tak je troska egoista,i ked keby som bola chalan,tak by som si priala nieco ine.no to je jedno...ked mu staci len to..
aj ked si myslim,ze este si mlada,urob co uznas za vhodne a do nicoho sa nemozes nutit ked neces
ale ak môžem poradiť, počkaj chvílu.. nie preto, že "si príliš mladá.." ale počkaj si, či ho to s tebou bude baviť aj o týžden, dva, mesiac.. či nie je s tebou len kvôli tomu.. hm?
NA ZNAK LASKY KU VSETKYM DIEVCATAM SA NECHAM DOBROVOLNE VYFAJCIT
Jaaaj v ich veku som mala ine starosti ako to ci sa mam nechat vypalcovat od frajera. Vlastne v 14-tich som ziadneho nemala a ani som nechcela mat. Radsej som sa isla bicyklovat alebo tak....
Inak ako mozu byt take hlupucke, ked si myslia, ze sex je prejva lasky? O.k moze byt v stabilnom dlhodobom vztahu ale nie v tej podobe, ked mi nedas tak ma nemas rada. Mam skor na mysi, to fyzicke a dusevne prepojenie. Lenze v ich pripade ide iba o to, ze si chlapec zasunie. Babeny su happy, ze mu dokazali ako veeeelmi ho miluju a on je rad ze si vrzol.
Ale vazne neviem co sa to s tou mladezou deje. Seeegra ma 15 a pred par mesiacmi mala prveho frajera. Tak padli nejake bozky a tak ale nechala ho lebo vraj je to debil a na chalanov ma veeeela casu. Rozumna to rec. Sikovna je ako jej starsia sestra
A okrem toho v nasom meste tych chalanov vela nie je. Teda... vacsinou sa jej pacia chalani 18 a viac.... saaaak ale to su potom uz vsetko moji ex spoluziaci a tak...xi xi xi...
tommyhot: šaq ale nemuseli na seba pozerať ale nemuseli robiť veci ako prstovanie a taq
Simuska nevem aky mas s tym xalanom vztah aky je ci mu vobec doverujes..ale podla mna ked sa na to takto pytas cudzix ludi a tvrdis ze je to dokaz lasky..je to dost zcestne.....uvedom si ze najprv to musis xciet ty! musis si byt ista tym co xces a pardon ale to ci sa pred niekym vyzlecies , dovolis mu robit s rukami co on xce alebo mu rovno das....to je jendo nezalezi na poradi....proste to bude daky krok a ci vpred alebo do priepasti lebo sa budes potom sama pred sebou hanbit je uz na tvojom uvazeni..ale prosim ta ! ece raz-dokaz lasky???? to taketo shity mozno v oplodnovakox a telenovelax ale nie v real zivote..to uz radsej sprav koli experimentu ako toto....
Simuska : si myslis ze ostane len pri prstovani ??? Sk nie prvy krat tak na 10 ta dostane a potom ta posle do riti stoji ti to zato ??? mozno aj tak si aspon daj predpisat antikoncepciu alebo sak nejsi uplne blba - alebo chces v 14 kocikovat ???
okrem ineho laska sa dokazuje uplne inak a nie tym zlato lubis ma ? ano, tak rozkroc naruc - sak to je konina jak tram uvazuj...
to ked po tebe bude dalsi chalan chcet dokaz lasky tak mu das ??? predpokladam ze nie...
ak ta lubi pocka aj pol roka, rok a vlastne do tedy dokedy to nebudes chciet ty sama...
Dakujem za rady
Uz chapem preco Tommyhota vzdy vytocia niektore otazky...
NO COMENT
za dalsie.. nemyslim, ze je to zrovna dokaz laasky.. daa sa dokazovat aj krajsie.. tak skor by som povedala.. ak toto ces riesit.. tak to neber ako dokaz laasky.. ale skor ako nejaku fyziologicku potrebu.. napr. abo ze cete skuusat nieco nove.. tak ako samozrejme ze to suvisii s laskou.. saak hadam bys i to nedovolila nejakemu magorovi, s kt. nic nemas..
je to siice zvlaastne ze po 15 mesiacoch nic.. aale tak ja vas nepoznam.. nevem co je pravda a co nije.. a ak je pravda co pises tak si na tom ete dobre.. poznaaam dooost priipadov.. totalne kurvy a maa to 12..13.. cize tak..
aa na zaver: radsej nabuduuce popremyslaj sama ako das takuuto debatu.. taak enjoy
piste na killer2566@azet.sk plisssssssssssssssssss dixik
Tiez odporucam odlozit vsetky doplnky a bizuteriu ( prstene ) aby sa nahodou niekde nestratili ! Ak si chces byt 100% ista pouzite ( OBAJA ) elasticke gumene rukavice.
Pozitok sice bude otazny, ale hygiena je prvorada !
a este sa opytam, je to uplne neskodne, nic sa neposkodi, alebo tak ?
podľa mňa sa palcovanie pripletie až niekedy po dlhšej dobe spontánne.. teda aspoň u mňa
najprv treba poznať pojem ako láska a až potom vymýšľať kraviny..