@muf zucastnoval si sa tej sutaze?? alebo ako ju poznas??..niesom velmi nejake zbehly v programovani lebo sa mi akosi nechce ale tak tam su fakt tazke priklady...no a tak chcel by som ist ako tym so @stormmast3r ...inak najlepsi spoluziak a kamos
@muf aha..takze ty si "senior palmer" ...ja pamatam co som aj so stormmaster boli tak pred dvomi rokmi este len so zakladmi pascalu a jeden priklad sme vyriesili ale nie podla ich predstav...tie vstupy a vystupy sedeli ako treba ale syntax asi bola ina ako trebalo
@muf no ved prave toto je ten problem ze treba im prist asi na chut ako to robit..ale tak pozeral som si spravne rieseniaa uz si myslim zeby nebol problem s tym
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@muf zucastnoval si sa tej sutaze?? alebo ako ju poznas??..niesom velmi nejake zbehly v programovani lebo sa mi akosi nechce ale tak tam su fakt tazke priklady...no a tak chcel by som ist ako tym so @stormmast3r ...inak najlepsi spoluziak a kamos