mám dobrú pamáť na tváre, pamätám si, že 2 roky do zadu hentá teta bola so mnou v čakárni a čo mala oblečené a podobne... tváre, mená aj detaily... dá sa to nejako využiť? Pri nejakej práci? či len brigáde? ,,Využila,, som to zatiaľ len v tescu keď prišie
prvý koment...niekedy v šestke na základke mi jedna učka povedala, že zo mňa by bol dobrý detektív na základe analyzovania literárnych diel...vtedy som sa potešil, lebo som čítaval troch pátračov, ale to nie je práca..len tak pre každého, čo si pamätá tváre
využiješ to všade.. vždy to pomôže, pri kontaktnej práci s ľuďmi....tvoje predošlé fórum bolo o Tomanovi, čiže aj pri obchodoch typu MLM je dobré, ak si pamätáš zákazníkov
aj ja si pamatám tváre ludí, čo mali oblečené a dátumy napr viem mesiac dozadu povedať čo mala ktorá spolužiačka/profka oblečené/ obuté a viem zrekapitulovať aj celý deň.. ale keď sa mám niečo naučiť tak hrúza vtedy nie a nie si to vybaviť.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@kolini mal by si sa
prvý koment...niekedy v šestke na základke mi jedna učka povedala, že zo mňa by bol dobrý detektív na základe analyzovania literárnych diel...vtedy som sa potešil, lebo som čítaval troch pátračov, ale to nie je práca..len tak pre každého, čo si pamätá tváre
využiješ to všade.. vždy to pomôže, pri kontaktnej práci s ľuďmi....tvoje predošlé fórum bolo o Tomanovi, čiže aj pri obchodoch typu MLM je dobré, ak si pamätáš zákazníkov