aj ja som si raz ucvikla cast ofiny a tym ,ze mam kucery to dorastanie vyzeralo este horsie
alebo raz som si ziletkou chcela oholit cast obocia, ktoru si bezne trham, lenze mi strasne rychlo a nahusto rastie, tak som zobrala ziletku, aby som to nemusela trhat chlp po chlpe a omylom som si zobrala aj tu cast, ktoru som nechcela a chvilu som potom mala na jednej strane kratsie obocie
tak ono to v podstate bolo zhovadenie ked som sa dala ostrihat ako siestacka uplne do postupna (zehlicku som samozrejme nemala a mala som obdobie vlnitych vlasov)...tak som potom troska stale vyzerala akoby ma trafil blesk
Ofina bola aj moja temná skúsenosť odfaklila som si vlasy den predtym jak sme sa mali v skolke fotit, mama ma skoro dorazila ale môžem povedat ze s tych detí som bola najviac zaujimava
skôr len také spoločenské zhovaďovanie... ako náhle mi trošku narástla noha, že mi mamine topánky velkosti 36 neboli až tak veľké, spolu s kamarátkami sme sa po sídlisku prechádzali vo vysokých topánkach, tvárili sa, že sme dospelé a smiali iným deťom. (srsly, dieťa v kožených čižmách na opätku ) Ale stalo sa to len raz.
Inak som si nič nestrihala (ani nechty), veď na to som mala barbiny.
vlasy pri ušiach som si ostrihala, asi dosť, keďže mama si to hneď všimla
a raz mi sesternice nafarbili vlasy, len dočasne síce, čiernou farbou, ktorá chytila na moje myšacie vlasy na sivo-zeleno-fialovo. ale to ani nepovažujem za zhovadenie, to je niečo, čo by som si mileráda zopakovala, keby už nie som zafarbená dávno na tmavo.
@forte presne toto sa stalo aj mne!! Lenže to bola chyba kaderníčky. Ona má vedieť ako na to, aby to vyzeralo dobre. Pri kučeravých sa nemôže veľa zostrihnúť
hrala som sa v posteli, žuvačku som nalepila na kraj postele, dohrala som sa a žuvačka bola vo vlasoch, priamo pri korienkoch ešte 2 roky som nosila smiešny účes aby to dorástlo
ja soms i ostrihala ofinu aj v 15tich, uplne hnusný a mám s nu aj občiansky ta ofina bola nechutna schodikova megakrivá
ale zhovadenie...no megaakward sa cítim keď ako decko, na dedine sme chceli s kamaratkjou srať a nas napadlo že chce vidieť ako taký akt srania vyzerá tam sme šli na briežok, pri les najprv si jedna sadla nad druhú a kukala ako serie a potom naopak : keď si na to spomeniem tak len oh kod...why !
farbili sme si vlasy takymi ceruzkami a fakt to farbilo! prípadne krepovým papierom
rozdelila som si ofinu na dve polovice zapla sponkami a jeden pramienok mi stale vyskakoval tak som si ho odstrihla a ked dorastal tak to iba trcalo a bolo to dost nechutne keď som videla nedavno fotky tak som sa len prezehnala
+ eeera velkej krivej emo ofiny v 12tich asi ... joj
jeej take tu ešte asi nie je tak prispejem Keď som bola malá ma naši vždy strašili tatovou penou na holenie že preto mu tam rastu fuzy lebo si ju tam dáva lebo ja zvedava som sa so všetkým chcela hrať a tak som si raz natrela tu penu na holenie na ruku a potom to rýchlo umyla a asi dva tyzdne kontrolovala ci mi tam narastu fuzy straaašnu srandu všetci s toho mali a ja som sa naozaj strašne bala že budem amť na ruke fúzy a potom som robila take ze sme sa strihali a farbili ale nikdy nie moc lebo to som vedela ze by ma mama prizabila
Ja som s jednym chalanom na wc po tme pozerala svietiace postavicky z kinderka ked sme vysli tak si z nas vsetci robili srandu najviac sestra ktora s tym par rokov otravovala
my sme raz malovali plot a mne sa farba dostala na pranienok vlasov, samozrejme, nechcela som, aby to mama zistila, tak som si ho odcvakla. potom straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne dlho to dorastalo a dovtedy to stálo.
áno... keď som bola druháčka, a učiteľka nám dala písať nejaký text ale bez riadkov, aby sme si to vyskúšali. A potom nám ukázala zošit jednej spolužiačky že ako to má krásne, a ja som na celú triedu vykríkla: A jáááááá???
Namastila som si tvár mamkinou niveou... ale tak že veľmi že som minula polovicu tej veľkej plechovky mala som mastné aj vlasy, aj tričko a na tvári pool kila krému bola som trošku hlúpučká, ale chcela som byť ako maminka, len som to prehnala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
alebo raz som si ziletkou chcela oholit cast obocia, ktoru si bezne trham, lenze mi strasne rychlo a nahusto rastie, tak som zobrala ziletku, aby som to nemusela trhat chlp po chlpe a omylom som si zobrala aj tu cast, ktoru som nechcela a chvilu som potom mala na jednej strane kratsie obocie
a sama som si ostrihala ofinu úplne cikcakovito
ale našťastie nič trvalé
ale rodičia ma zhovädili bo chceli ušetriť, tak mi kupovali chalanské oblečenie, aby ho po mne mohli nosiť aj bratia (ach) držgroši jedni!
Inak som si nič nestrihala (ani nechty), veď na to som mala barbiny.
a raz mi sesternice nafarbili vlasy, len dočasne síce, čiernou farbou, ktorá chytila na moje myšacie vlasy na sivo-zeleno-fialovo. ale to ani nepovažujem za zhovadenie, to je niečo, čo by som si mileráda zopakovala, keby už nie som zafarbená dávno na tmavo.
Ja som si donedávna a keď som si myslela, že som z toho konečne vonku, začala som znova. (ach)
ale zhovadenie...no megaakward sa cítim keď ako decko, na dedine sme chceli s kamaratkjou srať a nas napadlo že chce vidieť ako taký akt srania vyzerá tam sme šli na briežok, pri les najprv si jedna sadla nad druhú a kukala ako serie a potom naopak : keď si na to spomeniem tak len oh kod...why !
rozdelila som si ofinu na dve polovice zapla sponkami a jeden pramienok mi stale vyskakoval tak som si ho odstrihla a ked dorastal tak to iba trcalo a bolo to dost nechutne keď som videla nedavno fotky tak som sa len prezehnala
+ eeera velkej krivej emo ofiny v 12tich asi ... joj
alebo ma napadá môj extrémny kuchársky výkon,keď som si ako 7 ročná "opekala" na balkóne burizóny...
ale keď pozerám na fotky bola som zlatá tak či tak