Ja si ich uz nepamatam ani ale jedine slide a lama mi ostalo v pamati..mozno preto ze kvoli tej hre som zistila ze dake lamy vobec existuju ...inak tento tyzden som presne na to spominala
@melancholik Aj ten bol super, škoda že ho dali tak rýchlo preč a k tým ostatným hrám sa ešte dalo dostať vrátením nižšej verzie, ale k tej kde bol Pool už nešlo @Trdelniiiq Asi slabí súperi @Habitat Hej, mám ten najnovší a už to je o ničom, ale to už dlho odkedy to prevzali tí noví @Tomkov Tiež, a keď sa mi chytil do pasce pocit na nezaplatenie @Demoniqangel Presne, ani proti mne nikto nechcel to RPS hrať a keď už áno jedna prehra a už sa mu nechcelo
@midnight pamätáš si dobre veď píšem že grafika bola zlá ale pravidlá a princíp je tak ako to bolo na ICQ a o to mi išlo akurát sa mi nehcelo robiť žiadne animácie a obrázky ale som to len v skicary nakreslil za 5minit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a veru aj mi to chýba, bolo tam super :/
@Trdelniiiq Asi slabí súperi
@Habitat Hej, mám ten najnovší a už to je o ničom, ale to už dlho odkedy to prevzali tí noví
@Tomkov Tiež, a keď sa mi chytil do pasce pocit na nezaplatenie
@Demoniqangel Presne, ani proti mne nikto nechcel to RPS hrať a keď už áno jedna prehra a už sa mu nechcelo
@Mnichovcan lol, ak si správne pamätám čo to bolo, tak to malo ku klonu RPS nesmierne ďaleko