Áno, raz som dostala 200 korún, aby som kúpila celý sakel nanukov, tri hodiny som na nich vonku čakala, chodili vždy v stredu o piatej a ja som čakala do ôsmej taká malá a neprišli...už nikdy Ale v Česku ich stretávam
Pamätám, myslím že chodil 2 dni v týždni, potom už len jeden a potom už neprišiel.. Skvelá zmrzlina, nanuky, spomienky Čakanie pred panelákom až zastaví, vylezie z auta a otvorí svoju striešku v zadu kde bol velký leták s mrazeným Pýtanie od rodičov peniaze na celú krabicu nanukov ach tie časy
@pubertslatinocelny ďakujem, vtedy to bol pre mňa dosť traumatizujúci zážitok (hlavne som milovala ako ten ujo otvoril tie dvere na tom aute a odtiaľ sa vyrútil taký ten ľadový opar a za ním sa črtali tie hromady krabíc so zmrzlinami, to bolo ako vo filme)
sak u nas to chodi stale teda tento rok este nezacali ale uz asi zacnu za chvilu ... sice to neni Family Frost ale tiez je to zlte auto co vydava zvuk : "túú du dúú du túú dúú dúúú" a rozvaza zmrzlinu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
autenticka, smiesna, tlak! aj smutna zaroven...proste ma vsetko, co ludia chcu