fuuu blogovala som v case, ked nebolo "stan sa fanusikom" ale mala som svojich par citatelov a ich mile komenty si vazim doteraz ... @roli@eliza707@rony ci aj @beruska_zuzanka ale mnoho dalsich zo starsieho birdzu .. niektori z nich tu uz nechodievaju ... ale nezabudam na nich aj ked niektori sa tu neukazali uz roky
neviem, rovnako ako @althinka som blogovala v časoch, keď fanúšikovanie nebolo, keď fanúšikovanie prišlo, tak sa fanúšikovali všetci tak nejak naraz. takže predpokladám, že to bol niekto zo skupiny @kemuro@yolis@mayo
Inac zaujimalo by ma, v akom vztahu bol napriklad k Tarentu, bol to totiz epirsky kral bojujuci proti Rimanom, ale nakoniec musel kapitulovat, teda, vitazil, ale len za cenu velkych strat a nezabranil kapitulacii Tarentu pred Rimanmi
A mozno by ma zaujimalo, k akom vztahu bol k Tracii, nakolko dane uzemia boli tiez sucastnou rise Alexandra Macedonskeho, ale moznoze samotny kral alebo niekto druhy by mi to vedel vysvetlit
@beruska_zuzanka ved to! tym padom nic ale nevadi, ja sama uz nezvyknem pisat, kazdopadne, v casoch blogovania si aktivna bola a nesetrila si milymi komentami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
@louis
@skip
@greyness
A už máte všetci!
a ci kks ani by som teraz nepovedala, že som si písala s pár ľuďmi , čo som si s nimi písala, teraz by som si ani nedovolila im napísať ... ciii kks
v tomto zajkousko bol prvý @xdravecx ....filip
a je jej, tých bolo, ani boh nevie čo som komu nakukal a nasľuboval, no niečo sa z toho splnilo predsa a stálo to zato!!!........
teraz idem tvrdo po @semhamforas -ovi, to chlapčisko sa mi páči ako sviňa.........filip
a tu sviňku som myslel takú divú, lebo mám rad tvrdých divochov .....filip
neviem
A mozno by ma zaujimalo, k akom vztahu bol k Tracii, nakolko dane uzemia boli tiez sucastnou rise Alexandra Macedonskeho, ale moznoze samotny kral alebo niekto druhy by mi to vedel vysvetlit