ale pamätám si prvého človeka zo základky, s ktorým som sa dal do reči, trikrát ho vyhodili zo školy, teraz sa modlím, aby som ho na prechádzkach po meste nestretol...
co sa tyka skoly, tak to nie..to som ich uvidel akosi viac naraz a aj to si uz nepamatam ktorych, bolo to predsa len davnejsie..co sa tyka zamestnania to ano..hoci zavisi, ci myslis z personalneho, nadriadeneho alebo priamo kolegov..ale tak z kazdej tejto podskupiny si pamatam
pamatam si jednu z prvych bavili sme sa asi 2 dni potom sme o sebe navzajom zistili ze ta druha je puca naco ma ona asi polroka nato strasne nasrala a ja dodnes neprepasiem prilezitost rypnut si
na základnej na školskom dvore s dievčaťom,s ktorým sme boli následných deväť rokov najlepšie kamarátky.občas sa ešte vídame.
na strednej som si prisadla k takej fešande, neskôr som prišla na to že je to jej jediné pozitívum a už sme sa viac nebavili.vlastne na strednej som sa nebavila skoro s nikým.
na vš ešte na prijímačkách s jedným chlapcom.dodnes mi je asi najsympatickejší z ročníka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale pamätám si prvého človeka zo základky, s ktorým som sa dal do reči, trikrát ho vyhodili zo školy, teraz sa modlím, aby som ho na prechádzkach po meste nestretol...
ale tak ona je diagnoza na pohlad
s prvým človekom, s ktorým som sa stretla na strednej sa "bavím" len keď ju niekde stretnem náhodne, inak sme v kontakte neni
s prvým človekom, s ktorým som sa strela na výške v kontakte som a rozprávame sa spolu stále, keďže ešte stále chodíme na výšku
ale zo ziakov to bol moj spoluziak a stali sme sa velmi dobrimi kamosmi az dodnes
na strednej som si prisadla k takej fešande, neskôr som prišla na to že je to jej jediné pozitívum a už sme sa viac nebavili.vlastne na strednej som sa nebavila skoro s nikým.
na vš ešte na prijímačkách s jedným chlapcom.dodnes mi je asi najsympatickejší z ročníka