No potom si našiel frajerku a potom z neviem akého dôvodu (ani nenapísal) si ma dal prieč z Azetu smiley: po tom ako som to zistila, som si ho ja dala následne preč s FB
Pamätááám Volá sa Kubko, je z Trebišova, začalo to v 12tich..píšeme si doteraz, ale ešte nikdy sme sa nestretli, aj keď som ho minulé leto zahliadla v dave na Uprisingu
@cabicabi bože že kvôli tomu! ja si pamätýám všetko, hrozne dlhé TSky, ale fakt hrozne! aj kde pracuješ a hocijaké také veci, tak ma nepodceňuj! to s tým urazením som spomenula préve preto, že to bol asi najkľúčovejší moment nášho.. písania si xD keďže to zakončil xDDD
neviem isto, ktorý bol prvý ale spomínam si na jedného, teda vlastne ani veľmi nie, iba viem, že som mala asi 13 rokov a on nejakých 24... čo je fakt nechutné, keď sa nad tým tak zamyslím to bol on buď dosť vymletý, alebo ja výnimočne múdra na svoj vek (isto tá druhá možnosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
kamarátku hej. jedného dňa zmizla, odvtedy o nej neviem nič, škoda.
a na jeho otazku - co pocuvas? som odpovedala ze Horkyze Slize a on sa mi vysmial a uz sme nepisali nezabudnutelny clovek
Písali sme si spolu asi rok - dva ...
No potom si našiel frajerku a potom z neviem akého dôvodu (ani nenapísal) si ma dal prieč z Azetu smiley: po tom ako som to zistila, som si ho ja dala následne preč s FB
Ale s ním sa tak super písalo , vždy bolo o čom