Inak neviete jak sa volá taká telenovela ona tam vymenila tie ich deti keď sa narodili či ako.. Kristína sa volala tá dobrá a on bol taký starší .. skoro v každej telenovele hrá Neviem si spomenúť
Najlepšie telenovely sú s Nataliou Oreiro ! Milovala som Rany z lásky, Divoký Anjel, ale aj Rosalinda, Esmeralda, Skrytá Vášeň, La Tormenta , Sladká Valentína.. Dokonca keď som mala asi 9 rokov, som si založila taký zošitok o telenovelách a tam som vypisovala názvy telenoviel a ku každej som napísala všetky postavy
Ked som mala cca 10-11 letela som na nich ,každé poobedie jedna časť,mánia telenoviel pamätám si Skrytú vášeň,Macochu,Cigánky,Ošklivka Katka(neviem či nebol len obyčajný seriál
tieto nové telenovely sú grc, najlepšie tie staré, tie si pozriem aj teraz, napr. esmeralda, rosalinda, sladká valentína, divoký anjel, ked budeš moja (po mojom paloma a la tormenta
matne si spomínam že som pozerávala aj farby lásky, votrelkynu, katchorru či ako sa to píše, ale to som mala tak 5-6 rokov
Esmeralda, Rosalinda, Kráľ dobytka, Divoký anjel, Žena na úteku, Medzi láskou a nenávisťou, Skrytá vášeň, Keď budeš moja, Macocha, Labyrinty vášne, La Tormenta - pokušenie lásky, Mariana dcéra noci, Túžba tela, Úbohá nasťa....tie si ja pamätám ešte si pamätám jednu, kde hrala herečka, ktorý hrala aj v telenovele Právo na lásku a bolo to akoby z iného storočia...také šaty tam nosili, mali sviečky atď. a ešte jedna ruská a tam bola taká módna návrhárka myslím..tam sa mi páčil jeden song, ale neviem, ako by som ho našla
Keď som bola malá, úplne som fičala na Divokom anjelovi. A celkom aj na tej druhej telenovele s Nataliou Oreiro, čo potom u nás dávali, ale jej meno si už nepamätám... čo tam bola tou utečenkyňou z väzenia a hrala sa na vychovávateľku či čo to a tak
Cuando seas mía (Keď budeš moja), Destilando Amor (Čistá láska), El Rostro de Analía (Pravá tvár vášne), Heridas de Amor (Rany lásky), La Tormenta (Pokušenie lásky), Mas Sabe el Diablo (V náručí diabla), Pasion de Gavilanes (Skrytá vášeň)...
Ja ich poznám asi najviac - najviac som ich pozerala a občas si ich ešte aj pozriem, no moja najobľúbenejšia bola a zostane Mas Sabe el Diablo (V náručí diabla) - najkrajší hlavní herci (ona a on)
najviac si pamätám asi Esmeraldu a viem že som mala veľmi rada ešte jednu, tuším Úbohá Nasťa sa to volalo, ale pozerala som ich určite viac myslím že poznám väčšinu tých čo sú vyššie napísané
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Naučím ťa milovať, Skrytá vášeň, Medzi láskou a nenávisťou a Daniela boli tiež super, ach, detstvo
aj keď!!!
jeden čas som asi fičala na takej jednej s Nataliou Oreiro
matne si spomínam že som pozerávala aj farby lásky, votrelkynu, katchorru či ako sa to píše, ale to som mala tak 5-6 rokov
@stratenadeva
Medzi láskou a nenávisťou
a ešte aj La Tormenta či čo to je..to chodí teraz na Doma
a okrem toho Yago, Rosalinda, Rany z lásky, Skrytá vášeň, Keď budeš moja (paloma), Medzi láskou a nenávisťou - tá bola skvelá
Ja ich poznám asi najviac - najviac som ich pozerala a občas si ich ešte aj pozriem, no moja najobľúbenejšia bola a zostane Mas Sabe el Diablo (V náručí diabla) - najkrajší hlavní herci (ona a on)