V ten deň som šla k lekárke, ale keď som sa potom v škole spolužiačky pýtala, vôbec neboli také hrozné ako som si myslela že budú. Hrozná bola rozlúčka štvrtákov asi pred dvoma týždňami (našťastie som sa tomu vyhla)
ano, som si zatrsala .. ale neviem, je dobre ze sa niektore tradicie zachovavaju, ale toto mi pride take nutene... ze ked nepridete, rano vajco a muka na hlave pred celou skolou.... niektori ludia sa riadne vyzivaju v strapnovani inych
na strednej skole som na imatrikule nebola (kedze som bola v nemocnici) a na vyske to bol taky oficialny obrad znacne dlhy... imatrikulacny ples bol zabavnejsi
Pamätám, ale bola to nuda aj keď sme sa na to tešili, tak sme si to vyriešili po svojom, kúpili sme čokoládovú polevu a ozdobné guličky na tortu , nakydali sme si to na hlavu a chodili sme spievajúci po meste (podotýkam,triezve)...doteraz neviem, čo nás to, bláznivé prváčky, napadlo..
Na strednej škole to bolo pekne trápne predstavenie, po ktorom som mal s rúžom domaľovanú celú tvár a žlté prsty od jódovej tinktúry.
Na vysokej to už bolo o niečom inom. Dostojné predstavenie vedenia Univerzity a fakulty, slávnostné prijatie za študentov a zloženie študentského sľubu...
Bol som príman, mal som asi 10 rokov a najprv nám pomaľovali tvár potravinárskou farbou a potom nám dávali piť všehodžús (malinovku zo zeleného octu). Tuším to celé malo niečo s pirátskou tematikou. Nakoniec sme mali diskotétku s balónmi (po všetkých sme poskákali) a ja som vtedy ešte nemal žiadnych kamarátov, tak som sa asi väčšinu času cítil sám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
vypískali nás a išli sme domov
toť vsjo
Po nich to bolo lepšie
Na strednej škole to bolo pekne trápne predstavenie, po ktorom som mal s rúžom domaľovanú celú tvár a žlté prsty od jódovej tinktúry.
Na vysokej to už bolo o niečom inom. Dostojné predstavenie vedenia Univerzity a fakulty, slávnostné prijatie za študentov a zloženie študentského sľubu...