Predvčerom mi kamarátka dala svoj pamätníček (síce máme ja 18, ona 16, ale čo na tom ), ktorý našla medzi svojimi starými vecami so slovami, aby som jej nakreslila niečo pekné, že by ho rada niečím oživila.
no v prvom rade mi nikto pamätník nedal aby som mu tam niečo nakreslil Ak by mi ale niekto niečo také dal tak by som asi len niečo jednoduché lebo kresliť neviem. (domček jedným ťahom
Poprípade teraz by som jej napísal krátku básničku
no kreslila som pomerne dosť ľudom a väčšinou to boli také ľahké veci ako kvietky...domčeky,autíčka a smajlíky... ja na kreslenie moc nemám talent....takže som to už len doplnila nejakým originálnym citátom ...alebo myšlienkou
mám doma niekoľko pamätníkov a v nich fakt že kadejaké výtvory krajiniek, kvetov, abstraktov, zvierat, rozprávkových postavičiek, jednoduchých i tých zložitejších....ja som najčastejšie kreslila rôzne motívy z pohľadníc, k tomu krátke venovanie a bolo
je toho neúrekom, čo by sa dalo nakresliť, záleží len od toho, koľko času chceš tomu venovať a ako si rozumieš s ceruzkou inšpiruj sa i na googli ( ak chceš niečo jednoduchšie, hľadaj napríklad medzi clipartami)....
Svoje miesto si v pamätníčkoch nájdu i rôzne citáty, výroky, básničky,..., ale čo sa mne veľmi páčilo a čo bol fakt veľmi milý zvyk, keď jeden druhému namiesto kadejakých klišé slov napísal od srdca (nejakou iným ľuďom vzhliadnuteľnou formou), prečo má toho druhého rád, čo sa mu na ňom páči, prečo si ho váži, atď....ak sa vám raz náhodou cesty rozídu, je to naozaj veľmi pekná spomienka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Poprípade teraz by som jej napísal krátku básničku
naposledy to bola taka macka s velkou hlavou, jedna to mala v albume na pokeci.
je toho neúrekom, čo by sa dalo nakresliť, záleží len od toho, koľko času chceš tomu venovať a ako si rozumieš s ceruzkou inšpiruj sa i na googli ( ak chceš niečo jednoduchšie, hľadaj napríklad medzi clipartami)....
Svoje miesto si v pamätníčkoch nájdu i rôzne citáty, výroky, básničky,..., ale čo sa mne veľmi páčilo a čo bol fakt veľmi milý zvyk, keď jeden druhému namiesto kadejakých klišé slov napísal od srdca (nejakou iným ľuďom vzhliadnuteľnou formou), prečo má toho druhého rád, čo sa mu na ňom páči, prečo si ho váži, atď....ak sa vám raz náhodou cesty rozídu, je to naozaj veľmi pekná spomienka
» www.birdz.sk/webka/mkamka/fo...
">