Pozerám nejaký hlúpy americký film a tak mi napadlo, že dievčatá, máte nejaké požiadavky? Máte vysnívaného muža a máte nejaký zoznam vlastností alebo charakteristík? Čisto teoreticky Budem rada ak sa podelíte
@mielikki prefektny komentar, tiez to musim ocenit z lingvistickeho hladiska... na druhej strane, my sme sa na moroflogii ucili klasifikaciu slovenskych substantiv, podla ktorej je cez 50 vzorov... ides
vždy som mala presné požiadavky a na chlapcov, ktorí ich nespĺňali som sa ani nepozrela..ale odkedy som sa zahľadela do chlapca, ktorý nemá s mojimi požiadavkami nič spoločné a aj napriek tomu má v sebe niečo neskutočné, zahodila som ich a nechávam to všetko čisto na sympatie
ak sa do niekoho zamilujete, tak neriešite to, či má vlastnosti alebo charakteristiky z vášho zoznamu - aký má byť pán božský. Proste ho milujete, taký aký je.
moj pan bozsky by mal byt hlavne chapavy , romanticky, uprimny a nemal by ma podvadzat .. a vyzorovo by ma mal pritahovat uplne maximalne. najlepsie by bolo kebyze má hnede vlasy a modre oči pekne vysoke telo a užasny štýl ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
mám profilovku takú, akú mám
a som povrchná
» www.birdz.sk/webka/mielikki/...
a ak by som to poňala gramaticky
CHLAP
Ktorý by bol tak trocha HRDINA.
Mocný ako DUB, žiadna KOSŤ a koža. PEKNÝ.
Taktiež by nemal vyzerať ako ŽENA (ale dlhé vlasy potešia).
Mohol by mať v škole dobré VYSVEDČENIA a ovládať dobre minimálne jeden CUDZÍ jazyk.
Napriek všetkému by už nemal DIEVČA.
Nechcel by, aby sa zo mňa stala GAZDINÁ a sám by bol usilovný ako STROJ.
Mohol by bývať v MESTE neďaleko môjho (alebo v tom samom), ale nie na ULICI.
Pochopiteľne by mal dobré SRDCE. Nechvastal by sa PÁVÍM chvostom a nebol by to MATKIN maznáčik.
Ani OTCOV.
A mal by vždy čisté DLANE.
@mielikki tak toto ma ako študentku sloviny nehorázne pobavilo
@wolskeoko to je snáď Bruce všemohúci
@mielikki najlepsi komentar, aky som tu kedy videla, fakt!
no a neskôr ak sa to niekam pusúva tak to príde...
vadí mi, ak je chalan škrob, ak je neúprimný,
určite nechcem mamičkinho miláčika,
niekoho bez budúcnosti,
niekoho kto neovláda gramatiku; je nudný;
kto sa o seba nestará (vrámci normy);
naopak chcem zodpovedného chlapa, ktorý vie, čo od života chce;
čo sa vie o seba postarať; vie si na seba zarobiť;
vie si aj užívať, je spontánny..
čo má vyriešené a uzavreté bývalé vzťahy..+ ešte nejaké drobnosti..
a mal by mať rád pivo
a mňa..
Radsej nemam ziadne prehnane idealy, a objavujem na tom danom to najkrajsie a najlepsie. Tak dokazem byt potom stastna
@alpanu som poctená
(nenapadla mi zmysluplnejšia reakcia
Tvorivý, vtipný, pokojný, nad vecou. A gentleman
@impulse hej, to sa stalo aj mne, milujem niekoho, koho som si vždy myslela že...proste že to nie je možné
A áno mám svojho vysnívaného ... samozrejme pár chybičiek ho ešte zdokonaľuje..
(to si ako toto vyhrabala?
(Čo, prosím?)