keby som mala hento znášať, tak asi by ma jeblo! hento ani nie sú ludia! ja by som ich poslala naspat do Indie alebo by som dala hento ako je v číne, že možu mať najviac jedno dieťa, a keby malai viac, tak automaticky by boli odobraté a išli by do domovov!! Lebo nemaju peniaze a potom maju vela deti, a z tych deti vyrastie do isté, iba vagabundi!
A keď si vezmeš, koľko je takých detí čo nebere sociálka, však to sú tisícky, to by sa ani nepomestili do tých domovov!!
A myslím, že keby ja sa začnem správať jak oni, že budem hlučná, robiť bordel, kradnúť a neviem čo, tak hned som v base alebo v polepsovni!! lenze na cigánov také neplatí, tých každý nechá a nikto ich nerieši! však som čitala, že jednemu všetko pokradli zo zahrady, ešte aj taký plechový sud na dažďovú vodu
a ináč že oni zo smrti toho "starého teroristu" obvinuju toho Dobrovodskeho, ale hlavneze mal obrovske zdravotne problemy...
Si obyčajný rasista, veď oni za to nemôžu. Podľa mňa by im mal pán Dobrovodský okamžite odovzdať svoj dom, aby tí úbohí ľudia mali kde bývať.
Ale páči sa mi, ako si na tom ten trulo Lipšic nahnal politický kredit a pritom nič nevyriešil... Strčil mu tam jednu kameru za 5 korún, a tvári sa ako mu pomohol
@semhamforas áno, presne. otrasné, ale vieš čo by boo fajn? dať do pôdy jed a zasadiť zemiaky.. a keby kradli nabudúce, tak sa priotrávia, poraď to babke. ale inak posledná vec, ktorú by som urobila pred svojou smrťou by bola POMSTA, proste tak by som sa im pomstila a už by mi to bolo jedno, vieš keď už je človek na smrtelnej posteli.. ja by som sa tak pomstila, jedine po čom tužim je pomsta, za spravodlivost ale asi sa nepomstím, keďže mne cigáni zatiaľ nič nespravili kedze byvam v panelaku v zastavanej bratislave, kde cigani nemaju šancu
Ako sa v jednom vtipe píše, tu je riešenie : bod prvý - získať od Ukrajiny Podkarpatskú rus, bod druhý - presťahovať na Podkarpatskú rus všetkých cigánov, bod tretí - vrátiť Podkarpatskú rus Ukrajine.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
hadam som vymenoval vsetky tie obvykle frazy
A keď si vezmeš, koľko je takých detí čo nebere sociálka, však to sú tisícky, to by sa ani nepomestili do tých domovov!!
A myslím, že keby ja sa začnem správať jak oni, že budem hlučná, robiť bordel, kradnúť a neviem čo, tak hned som v base alebo v polepsovni!! lenze na cigánov také neplatí, tých každý nechá a nikto ich nerieši! však som čitala, že jednemu všetko pokradli zo zahrady, ešte aj taký plechový sud na dažďovú vodu
a ináč že oni zo smrti toho "starého teroristu" obvinuju toho Dobrovodskeho, ale hlavneze mal obrovske zdravotne problemy...
Iba som o tom informovaná
Ale páči sa mi, ako si na tom ten trulo Lipšic nahnal politický kredit a pritom nič nevyriešil... Strčil mu tam jednu kameru za 5 korún, a tvári sa ako mu pomohol
myslí že o tomto
Ozaj nemohla babka nechať vrece zemiakov pri plote ? Len háčik by bol v tom, že by ich musela niečim napustiť.
Krok 1 a 2 by sa dal zrealizovať pomerne ľahko.
mu treba
ale pri nich by asi "smells dellicous" nepovedal...