Na podobných príbehoch je zvláštne to, že niekedy to pravda je, a niekedy nie. Mnohokrát aj vtedy, keď sa zdajú byť absolútne nereálne.
Pokiaľ je pravdou to, že dielo pochádza z dielne pána Nelsona, tak určite stojí za povšimnutie, pretože svojimi výskumami už mnohokrát šokoval svet a to v podobe odhalenia pravdy.
Tento príbeh mi príde dosť nereálny. Zaradil by som ho skôr medzi rozprávky, ktoré sa rozprávali kedysi dávno....
Cele starocia Vas ludi sprevadza STRACH s nehmatatelneho, neviditelneho a predsa existujuceho .... Ste ochotny popriet aj sami seba len aby ste sa nevymkli s toho utleho, maleho stada - ved to by ste boli iny, nazyvani blaznami a to vy nechcete ... VIERA je slovo ktore VY moc nepoznate mnoho badatelov, vedcov a inych verilo v lepsi modernejsi svet vo veci vtedy nepredvidatelne a nemozne a teraz su medzi nami ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Si naozaj myslíte, že zlo pred rokom 159 pr.n.l nebolo zlo?
2.je zakázané písať do komentov reklamy alebo odkazy na iné webové servery!
Pokiaľ je pravdou to, že dielo pochádza z dielne pána Nelsona, tak určite stojí za povšimnutie, pretože svojimi výskumami už mnohokrát šokoval svet a to v podobe odhalenia pravdy.
Tento príbeh mi príde dosť nereálny. Zaradil by som ho skôr medzi rozprávky, ktoré sa rozprávali kedysi dávno....