COOO... Normalny pandur alkoholicky je uplny spodok, chuti mi asi ako byvali horden...
A skuste nealko, cisty humus
Ja fakt neviem, kto to moze pit, to ma od piva ozaj daleko. Odporucam sa niekedy prejst po cesku a tam si dat pivko. PANDUR je odpad, a fakt zahambuje PIVO ako take...
vychytane pivo 8% pandur mal v tescu v PN akciu za 2.90, no nezeber to...som to pil cele leto 3 roky dozadu, je to humus ale da sa to porovnat z corgonom za 15 sk
Som zvedavý ako dokáže taká firma zostať nažive. Veď výrobné náklady určite tiež nie sú najnižšie - a neviem či s toho majú nejaké ziski. Možno používajú nejaké špeciálne zložky. Možno vedia klonovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
alebo vino za 9.90,-
jak zebrak
do piče aj so šampónom
pridám ešte tri hodnoty...
1. Primátor
2. Tatran
3. Kamzík
sry..ale tieto veci by nemali mať nálepku pivo
A skuste nealko, cisty humus
Ja fakt neviem, kto to moze pit, to ma od piva ozaj daleko. Odporucam sa niekedy prejst po cesku a tam si dat pivko. PANDUR je odpad, a fakt zahambuje PIVO ako take...
to už fakt radšej topvar alebo corgoň
A ze jak zebrak,vsak nie vsetci ho kupuju koli tomu,ze to stoji ovela menej ako ostatne piva,ale niekto to kupuje kvoli tomu,ze mu to chuti
19. - Ale ochutnaj ho...
14. - Ze Pandúr je odpad
9 . - Ani sa mu necudujem ,ze ho pije
11. - Popravde ,ked som ho kupovala prvykrat myslela som si ze to bude o nicom....ale velmi som sa mylila.... Mas vkus ,ked ti chuti
17. - Vsak Topvar je tiez super...
Ale humus to neni
u nas setko drahe najlacnejsie pivo 17 sk smadny mnich alebo šaris
ale to neodporucam nikomu pit