Zdravím.
Viem že táto téma tu už párkrát bola ale na pár vecí som konkrétnu odpoveď nedostal.
Možno je nedostanem ani teraz.
Som 18 ročný chalan ,po strašne dlhej dobe som si našiel verím že tú pravú lásku.
Pred tým som nič také nemal, pár dievčat
ku ktorým som necítil to čo cítim teraz.
Je to v niečom iné.
Ona má 16 a ja 18.Ja som panic ona už ale pannou nie je.No a ja sa zato hanbím a bojím sa jej reakcie...Mal som už neraz príležitost o svoje panenstvo prísť ale nechcel som.Nechavam si to prave pre tú pravú čím je práve ona.
Nechcel som aby sa to stalo cez nejakú ožran párty bez lásky to nechcem...
Čo myslíte aká bude jej reakcia na to keď jej to poviem?
za prvé, ak si normálny chalan tak o panenstvo prísť nechceš, ale o panictvo,
no ale k odpovedi, niektoré zvieratá to robia tak že po strate panictva sú samičkou zjedené (modlivky a niektoré druhy pavúkov), iné po tomto akte umrú (trúdi)
takže choď do toho a dúfaj že nebude riadne zviera
Nie, to nie som ja ...vlastne som sám na seba teraz naštvaný, že som aj založil tú tému, lebo teraz tu bude písať samý panic a ty chlapec si z toho veľkú hlavu nerob, ona to zoberie v pohode
no tak ty len mazaj od nej, v 16 a už je z nej radodajka to sa tak často nevidí...
a ty buď rád, že nemusíš napr. behať po doktoroch ak by si s ňou niečo mal...
a vlastne načo chceš niekomu vešať na nos svoje paníctvo, nechaj si to pre seba, pýta sa ťa na to ta dotyčná...
odchod od nej, takých nazbieraš do rána plny kýbel...
maj svoju česť a hľadaj si seberovnú....
po prvé.. povedať v 18 že si našiel pravú lásku je síce pekné.. ale v dnešnom svete veľmi..nereálne..
po druhé, dievča v 16 neni panna? no.. čo ja viem take to je..
po tretie: vážne? tak najprv napíšeš, že si našiel pravú lásku a potom ťa trápi to, čo si myslí ona, že si panic? kidding? ked si o tebe kvôli tomu pomyslí dačo škaredé, tak ju pošli do riti s tým, že ona je ta posledná čo sa má čo ozývať
Ak ťa skutočne miluje a chce sa zmeniť, tak by si jej mohol dať šancu. Za to, že ty niekoho skutočne miluješ, neznamená to, že aj ona teba. Možno to može byť len zádrhel a chce ťa len pre sex.
Ak skutočne hľadáš tú pravú, nájdi si pannu, ktorá tiež bude čakať na toho pravého.
Je smutné, že vačšina vzťahov je založená na sexe a človek, ktorý je panicom je k smiechu. Dovodom toho je na svete toľko rozvodov a nezhoda medzi manželami.
Držím palce nech si nájdeš tú pravú a nech s ňou ostaneš navždy, pretože stratiť tak vzácnu vec len tak je smutné a ty by si to nemal len tak premrhať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Je to v niečom iné.
Ona má 16 a ja 18.Ja som panic ona už ale pannou nie je.No a ja sa zato hanbím a bojím sa jej reakcie...Mal som už neraz príležitost o svoje panenstvo prísť ale nechcel som.Nechavam si to prave pre tú pravú čím je práve ona.
Nechcel som aby sa to stalo cez nejakú ožran párty bez lásky to nechcem...
Čo myslíte aká bude jej reakcia na to keď jej to poviem?
Panic on the streets of London,
panic on the streets of Birmingham!
no ale k odpovedi, niektoré zvieratá to robia tak že po strate panictva sú samičkou zjedené (modlivky a niektoré druhy pavúkov), iné po tomto akte umrú (trúdi)
takže choď do toho a dúfaj že nebude riadne zviera
a ty buď rád, že nemusíš napr. behať po doktoroch ak by si s ňou niečo mal...
a vlastne načo chceš niekomu vešať na nos svoje paníctvo, nechaj si to pre seba, pýta sa ťa na to ta dotyčná...
odchod od nej, takých nazbieraš do rána plny kýbel...
maj svoju česť a hľadaj si seberovnú....
po druhé, dievča v 16 neni panna? no.. čo ja viem take to je..
po tretie: vážne? tak najprv napíšeš, že si našiel pravú lásku a potom ťa trápi to, čo si myslí ona, že si panic? kidding? ked si o tebe kvôli tomu pomyslí dačo škaredé, tak ju pošli do riti s tým, že ona je ta posledná čo sa má čo ozývať
Ak skutočne hľadáš tú pravú, nájdi si pannu, ktorá tiež bude čakať na toho pravého.
Je smutné, že vačšina vzťahov je založená na sexe a človek, ktorý je panicom je k smiechu. Dovodom toho je na svete toľko rozvodov a nezhoda medzi manželami.
Držím palce nech si nájdeš tú pravú a nech s ňou ostaneš navždy, pretože stratiť tak vzácnu vec len tak je smutné a ty by si to nemal len tak premrhať.