Chcela som sa prstuvat a zrazu som zistila ze nie som panna!! proste nemala som blanensku blanu ale proste s nikym som nespala ani nic podobne cim to moze byt...a ze jake je to pri prvom sexe?? co pri tom robite a tak..
Jebeme slečna, jebeme. Jak šijace stroje. A trháme blanenské blany. Ale to robíme len pri prvom. otom pri tých ďalších sexoch pijeme čaj a rozprávame sa.
Inak asi to bude dosť veľký šok, ale z jednej tvojej predchádzajúcej témy som vydedukoval, že absencia tvojej panenskej blany bude mať čo-to spoločné s tým, že si bola tehotná.
Radsej si neprstuj lebo si ju pokazis. Co su toto za kraviny. Neviem ake dlhe mas prsty a ako hlboko si si ich vsuvala, ale pochybujem zeby az tak hlboko i ked to je mozne.
Po druhe panna si bez ohladu na to ci uz mas alebo nemas deflorovanu panensku blanu. Ona sa moze pokojne porusit aj pri sporte a tak podobne.
Po tretie mozno len treba cosi hrubsie(len si tam teraz nepchaj nohu zo stolika).
A nakoniec chod von vyvetraj sa a hlavne si o tom najskor nieco precitaj na internete, kym povies dajaku hovadinu. Odporucim ti skvelu stranku google.sk (najdi si co potrebujes a neries to verejne, pokial si samozrejme len nechces robit imidz).
možno prišla o vienok zelený sama so sebou.. aspoň môže hovoriť,že to bolo s niekým, koho má naozaj rada, pozná už hrozne dávno a lepšie ako svoje topánky
možno ju máš.. ale len kúsoček na okrajoch.. že to vypadá že ju nemáš.. nič sa nestresuj.. je to normálne.. bud len rada, užiješ si aj prvý sex bez zbytočných problémov.. s nikým si nespala, teda panna stále si.. nestrachuj..
zaprvé, ak si pri prstovaní zistila že ju nemáš tak to znamená že si šla tak hlboko, že by si na ňu teoreticky mala naraziť, čo znamená že si tak nejako podobne šla aj minule a nechtiac si sa jej zbavila, ale to je čisto len predpoklad
zadruhé, panenská blana nie je povinná ženská výbava, na to sa prišlo už najmenej 5-8 rokov dozadu, len o tom málokto vie.
v prípade že by to nebol fake (1: (koľko to tu má registrovaných užívateľov?) ) :
Nemusíš ju mať a ak áno, môže mať rôzne tvary, môžu v nej byť otvory (úplne jednoliata je skôr výnimkou a vyžaduje drobný chirurgický zákrok poväčšinou) + prst na úplné pretrhnutie aj tak nestačí. A možno Ťa poteší že úplne o ňu prídeš až po prvom pôrode
@H8u ja som nespominal konkretnu hlbku, kazdopadne ano je to kusok za vchodom, ale napriek tomu sa ti nemusi podarit to pri masturbacii deflorovat.. z jedneho fora citujem (odpoved je od lekara)
Panenská blana a jej umiestnenie
Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať ako hlboko je v pošve panenská blana. Môžem si ju pretrhnúť aj pri masturbácii s prstom? Bude to bolieť? Viem, že to nemôžte odhadnúť presne, ale prosím Vás aspoň približne v akej hĺbke sa nachádza. Ďakujem pekne
Panenská blana je tesne za vchodom do pošvy a keď sa pozriete zo spodu zrkadlom, tak ju budete aj vidieť, keď poodkryjete malé a veľké pysky. Jeden prst asi stačiť nebude, ale aj pri masturbácii môže prísť pri jej pretrhnutí a môže to mierne bolieť a môžete aj slabo krvácať.
Cize to asi skor zavisi od nej co a ako zo sebou robi(ja nevim ja som sa rozhodne este neprstoval a ani som sa este nemiloval s niekym kto ju mal) Hlavne to nie je vec na riesenie na birdz-i ked si o tom moze najst co len chce na internete, ale uznavam ze som tam napisal sprostost o tej hlbke
@bluepanter nijako, okamžite som zavrela notebook a nepovedala som jej nič - hoci to dosť chcela vedieť, lebo som sa zvíjala v kŕčoch, no aj tak som veľmi hovoriť nemohla, nedalo sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
@0 si opacna panna maria ta splodila dieta bez sexu a ty si sa odpannila bez vniknutia cudzieho telesa
práve sa mi podarilo mojím záchvatom dostať mamu von z postele
Inak asi to bude dosť veľký šok, ale z jednej tvojej predchádzajúcej témy som vydedukoval, že absencia tvojej panenskej blany bude mať čo-to spoločné s tým, že si bola tehotná.
skoro som sa zadrhla rozkom chod divat pokemona a neprstuj sa
Po druhe panna si bez ohladu na to ci uz mas alebo nemas deflorovanu panensku blanu. Ona sa moze pokojne porusit aj pri sporte a tak podobne.
Po tretie mozno len treba cosi hrubsie(len si tam teraz nepchaj nohu zo stolika).
A nakoniec chod von vyvetraj sa a hlavne si o tom najskor nieco precitaj na internete, kym povies dajaku hovadinu. Odporucim ti skvelu stranku google.sk (najdi si co potrebujes a neries to verejne, pokial si samozrejme len nechces robit imidz).
Číslo 7 je to, čo dievča hľadá. A rozhodne to nie je hlboko
zadruhé, panenská blana nie je povinná ženská výbava, na to sa prišlo už najmenej 5-8 rokov dozadu, len o tom málokto vie.
people.. you made me a day!
v prípade že by to nebol fake (1: (koľko to tu má registrovaných užívateľov?) ) :
Nemusíš ju mať a ak áno, môže mať rôzne tvary, môžu v nej byť otvory (úplne jednoliata je skôr výnimkou a vyžaduje drobný chirurgický zákrok poväčšinou) + prst na úplné pretrhnutie aj tak nestačí. A možno Ťa poteší že úplne o ňu prídeš až po prvom pôrode
@4 @11 @15 som normálne oprskala monitor džúsom keď som toto čítala...
potom chcela povedať rodičom že je tehotná ... (druhá diskusia)
a teraz sa sama odpanila ...... ja nemoooožem z teba dievča.......
Panenská blana a jej umiestnenie
Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať ako hlboko je v pošve panenská blana. Môžem si ju pretrhnúť aj pri masturbácii s prstom? Bude to bolieť? Viem, že to nemôžte odhadnúť presne, ale prosím Vás aspoň približne v akej hĺbke sa nachádza. Ďakujem pekne
Panenská blana je tesne za vchodom do pošvy a keď sa pozriete zo spodu zrkadlom, tak ju budete aj vidieť, keď poodkryjete malé a veľké pysky. Jeden prst asi stačiť nebude, ale aj pri masturbácii môže prísť pri jej pretrhnutí a môže to mierne bolieť a môžete aj slabo krvácať.
Cize to asi skor zavisi od nej co a ako zo sebou robi(ja nevim ja som sa rozhodne este neprstoval a ani som sa este nemiloval s niekym kto ju mal) Hlavne to nie je vec na riesenie na birdz-i ked si o tom moze najst co len chce na internete, ale uznavam ze som tam napisal sprostost o tej hlbke
» www.birdz.sk/forum/ako-poved...
Ma asi raz odr*e z tohto tu :/
Buď si riadne trafená dievča a nevieš čo píšeš, alebo si tu z nás robíš táčky.
Každopádne si piča sprepáčením
Góóóól
Skapem
@snehovavlocka a ako si to potom mame vysvetlila?
áá inak...to ju vôbec mat nemusís.. alebo si si ju praskla tamponom ci roztiahla dokonale pri športe
a @chiflada vdaka ze to tu mapujes za mna!